én imádom mutogatni a feleségem képeit és beszélgetni közben azzal aki nézi és veri rá a farkát
Egy szimpatikus pár szeretkezését végig nézni, esetleg egy autós kaland keretében. Nem szállnék be, nem nyomulnék, csak inteligensen és diszkréten.
talalni egy not aki tudja hogy mi akulonmbseg a fejes es a farokrazas kozott a kulonmbseg

Hatalmasat szexelni egy (vagy több) egzotikus nővel!

Egy penisszel szemtol szemben aztan kiorobalni hogy milyen ha szamba veszem es a vegen pedig ram elvezne !!!
Tegnapi rendőrnőt aki igazoltatott ájulásig kefélni
olyan hölgyet nézni aki nagytestü kutyás
Valakit kinyalni, majd betenni neki.Nejem beteg rég volt szex..
A vágyam: Egy olyan szex, ahol többen vagyunk, ffi bi és női bi természetes, és a végén mindenki celem foglalkozna. A másik vágyam, hogy egyszerre több ffi-val hancúrozni, hogy a párjaik csak nézik.
Elmenni egyszer Cap ed Adge-ba, hogy közelről is megnézzem és élvezzem az ottani szabadtéri szexeléseket és hogy a feleségem is részt vegyen bennük, s nézzem, ahogy élvezi, miközben megdugják többen is.
ez nekem is régi vágyam.... nemrégiben sikerült is valóra váltanom!!!)))

Nem kivitelezhetetlen. Egy vastagabb párnát vagy szivacsot kell tenni a függőágyba, és arra feküdni, így a partnered akkor is tud kényelmesen kényeztetni, ha keresztbe fekszel az ágyon, és akkor is, ha hosszában. Feleségemmel a telt házas Rovinji kempingben késő éjjel a lakókocsink melletti függőágyban áldoztunk a szerelem oltárán. Izgalmas volt.

Így még szebb
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 09. hétfő 23:16

Nem bírnám kii azt, hogy egy fotelból nézve, száraz fehérbort kortyolgatva csak nézzem. Aktív részese lennék én is igen hamar. Mint ahogyan volt már erre példa.

Nem kivitelezhetetlen. Egy vastagabb párnát vagy szivacsot kell tenni a függőágyba, és arra feküdni, így a partnered akkor is tud kényelmesen kényeztetni, ha keresztbe fekszel az ágyon, és akkor is, ha hosszában. Feleségemmel a telt házas Rovinji kempingben késő éjjel a lakókocsink melletti függőágyban áldoztunk a szerelem oltárán. Izgalmas volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 09. hétfő 19:02

Törölt felhasználó (1278282)

A függöágyon dugni a kertben.
(Kivitelezhetetlen gondolat baleset mentesen, de a vizuális kép elöttem, hogy hátulrol tolnak, rlöröl szopatva vagyok, hm)
(Kivitelezhetetlen gondolat baleset mentesen, de a vizuális kép elöttem, hogy hátulrol tolnak, rlöröl szopatva vagyok, hm)
Nem bírnám kii azt, hogy egy fotelból nézve, száraz fehérbort kortyolgatva csak nézzem. Aktív részese lennék én is igen hamar. Mint ahogyan volt már erre példa.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 09. hétfő 14:25

Ez de szép...
Viszont, ha összejön, ne csak nézd, hanem légy részese is

Kerekseggű nagymellű szőke szoli barna nőt popsiba dugni

szexpartiban részt venni
nagyon szuper lenne megnézném
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 09. hétfő 19:02
Törölt felhasználó (1278282)

Ez de szép...
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2018. 07. 08. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 08. vasárnap 08:45

A hotelszobánkban a feleségemet látni két vadidegen férfivel lassúzni, csókolózni, pettingezni, franciázni, dugni. Látni, ahogy a két vadidegen örömét és gyönyörét leli benne, és gyönyört és örömöt adnak ezáltal néki is.