Egy rendszeres partnert találni,aki szereti a finom masszázst,a játékokat,pl.ha tejszinhabot lenyalják róla vagy pici mézet a golyókról.Akivel akkora a bizalom,hogy bekötött szemmel lehet vágyfokozó előjáték.Aki nem megdugni és szétdugni akarja a másikat hanem gyengéden szeretkezni.És imádja az orált adni és kapni is...
Egyre inkább foglalkoztat, izgat a gondolata annak, hogy leszopjak egy szimpatikus szép farkú pasit...én a páros férfi tagja vagyok...hetero vagyok... még nem voltam így pasival soha, de szeretném kipróbálni egy ápolt szép farkú pasival, hogy milyen érzés, amikor egy szép ágaskodó faszt szopsz...
Miért ennyire bonyolult egy normális jó nőt találni?!
üriteni
Egy fürdőben zárás körül mikor már alig vannak egy infra szaunában rám spriccelnének.
párokkal szexelni
Egy kismamaval ágybabujni. Miközbe kényeztetem, lespiccel egy kis tejjel ...... és én annál jobban nyalnám ha szereti.
Egy perverz pàr házibaràtja lenni.
Vagy talàlni egy perverz nőt akivel sub pàrt alkotvàn dominàns pàrok örömére lennénk.
Vagy talàlni egy perverz nőt akivel sub pàrt alkotvàn dominàns pàrok örömére lennénk.
Normális Pesti pasi...kamus nem kell..
Nézni ahogy beleélveznek a férjembe.....
A leghőbb vágyam egy olyan nőt találni, aki érzelmileg magas intelligenciával rendelkezik. S kicsit "személyiségzavaros" vagy nem az a bizonyos sablonnő. Olyat, aki élvezné nézni, hogy leszop engem egy nő, vagy hogy az a nő őt kényezteti az én jelenlétemben. Érzelem + szabad, elfojtás nélküli szex megélése
Nem tudom van-e ilyen. Cs. ( Sz-Sz-B megye)

Travi legyek; bukkake party (úgy passzívként hogy rám eresszék, mint aktívként hogy én csajra)
Egy fiatal vékony uni sráccal a párom jelenlétében szexelni, amibe tuti beszállna mert őt is nagyon izgatja a téma. De sajnos partner hiányában csak engem dug!

Egyszer arra èbredni, hogy a pàrom szopja a farkam, vagy hogy bekapja az ujjam ès a punciàhoz teszi, mintha csak egy tàrgy lenne ès maszturbàlni kezd vele...
Olyan csajt, aki szereti a swingerkedést. Eddig még nem találtam rá. :(
Jó lenne egy állandó szexhaver, akivel titokban megélhetném, leginkább passzív, biszex vágyaimat.
Nyaraláson a feleségem melleivel előttem élvezkedik egy fiatalal fiú. Tapogatja, összefogja, szopja, megdugja és a végén ráélvez.

Törölt felhasználó (3502482)

igen, a feleségem
barátunk irt a minap ismét szeretne monival alig várom
Egy olyan masszőr hölgyre -az érettebb korosztályból- én is vágynék, aki amellett hogy kellemesen megmasszíroz, cserfes mozdulatokkal, fogásokkal izgatna is közben. Netalán tán még a popsimba is bekeredzkedne az ujjával finoman