A páromat többen kefélik ájulásig. Én meg csak nézem és bámészkodok kajánul

Ez nem semmi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 19. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 19. csütörtök 09:42

Törölt felhasználó (3887212)

én imádom mutogatni a feleségem képeit és beszélgetni közben azzal aki nézi és veri rá a farkát
Szexmoziba többes szex aktivakkal unikkal vagy lányokkal párokkal.
Igényes roma nővel szexelni!
Uhhh, ez de jó!
Ilyen jöhet naponta háromszor, nagykanállal
(Ez egy válasz Trió üzenetére (2018. 07. 19. csütörtök 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 19. csütörtök 20:44
Ilyen jöhet naponta háromszor, nagykanállal

Kielégülten lógatni a lábam egy hajóból a meleg tengerbe. Míg meg nem kívánom megint.
Kielégülten lógatni a lábam egy hajóból a meleg tengerbe. Míg meg nem kívánom megint.
Bocsi ide szántam az előzöt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 19. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 19. csütörtök 09:42
Törölt felhasználó (3887212)

én imádom mutogatni a feleségem képeit és beszélgetni közben azzal aki nézi és veri rá a farkát
Nagyon csinos szexi büszke is lehetsz rá!
(Ez egy válasz bubo83 üzenetére (2018. 07. 19. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 19. csütörtök 08:11

Egy szimpatikus pár szeretkezését végig nézni, esetleg egy autós kaland keretében. Nem szállnék be, nem nyomulnék, csak inteligensen és diszkréten.
Egy szimpatikus pár szeretkezését végig nézni, esetleg egy autós kaland keretében. Nem szállnék be, nem nyomulnék, csak inteligensen és diszkréten.
talalni egy not aki tudja hogy mi akulonmbseg a fejes es a farokrazas kozott a kulonmbseg

Hatalmasat szexelni egy (vagy több) egzotikus nővel!

Egy penisszel szemtol szemben aztan kiorobalni hogy milyen ha szamba veszem es a vegen pedig ram elvezne !!!
Tegnapi rendőrnőt aki igazoltatott ájulásig kefélni
olyan hölgyet nézni aki nagytestü kutyás
Valakit kinyalni, majd betenni neki.Nejem beteg rég volt szex..
A vágyam: Egy olyan szex, ahol többen vagyunk, ffi bi és női bi természetes, és a végén mindenki celem foglalkozna. A másik vágyam, hogy egyszerre több ffi-val hancúrozni, hogy a párjaik csak nézik.
Elmenni egyszer Cap ed Adge-ba, hogy közelről is megnézzem és élvezzem az ottani szabadtéri szexeléseket és hogy a feleségem is részt vegyen bennük, s nézzem, ahogy élvezi, miközben megdugják többen is.
ez nekem is régi vágyam.... nemrégiben sikerült is valóra váltanom!!!)))

Nem kivitelezhetetlen. Egy vastagabb párnát vagy szivacsot kell tenni a függőágyba, és arra feküdni, így a partnered akkor is tud kényelmesen kényeztetni, ha keresztbe fekszel az ágyon, és akkor is, ha hosszában. Feleségemmel a telt házas Rovinji kempingben késő éjjel a lakókocsink melletti függőágyban áldoztunk a szerelem oltárán. Izgalmas volt.