Találni egy olyan nőt, akivel jókat lehet levelezni erotikus témákról.
Sziasztok,probáljátok meg egy fiu helyett egy férfival,jobban jártok .
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 11. vasárnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 11. vasárnap 12:47
Törölt felhasználó (4318932)

Találni egy fiut akinek nagy intimje van ..és elis jonne akar meg ma este !
Vágyam hogy ujra talalkozzak olyan Nővel aki spiccelve élvez el.
Egy kedves telt hölgyet nagyon megkényeztetnék

Benne lennek, nagyon jol hangzik...
(Ez egy válasz CumInXX üzenetére (2021. 04. 04. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 04. vasárnap 17:55

Locsolkodni egy sportos, biszexuális sráccal. Egymás testére élveznénk, miután finoman kivertük egymásnak!

bár nem vagyok fiú....
de szívesen utazok.... mind3münk örömére..)))
adatlapomon képek... ha nem engem kerestek.. megértem)) (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 11. vasárnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 11. vasárnap 12:47
de szívesen utazok.... mind3münk örömére..)))
adatlapomon képek... ha nem engem kerestek.. megértem)) (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 11. vasárnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4318932)

Találni egy fiut akinek nagy intimje van ..és elis jonne akar meg ma este !
50-s mackós/pocakos pasi vagyok biszex vágyakkal... élményekkel...
párral szexelnék.... ahol részemről bármit))
párral szexelnék.... ahol részemről bármit))

Én szeretnék megtanulni profin hölgyeknek intim masszázst adni úgy, hogy spriccelős orgazmus, remegés, vagy ájulás legyen a vége. Persze ehez egy gyakorlópartner is kéne, aki mondja, hogy hogyan esik jól...
Megöklözni egy puncit.
Teli elvezett puncit dugni.
Persze, csak nem itt.

Találni a környéken egy biszex férfi és hezitaló hölgy tagú párt.
Megismerni egy normális lányt, nőt,párt,közös programok,nudi és erotika hosszútávon!!
reménykedek hogy van olyan lány akit érdekel a virtuális ismerkedés...örülnék ha rám irna....
Most arra hogy én és egy másik srác megtöltsük párom finom kis punciját.
Basszus kulcs csak gratulálni tudok a párodhoz! Nem csak a puncit lehetne tölteni szerintem!
(Ez egy válasz Guardian85 üzenetére (2021. 04. 16. péntek 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 16. péntek 17:52

Tényleg gyönyörű a hölgy ! Gratulálok neki
(Ez egy válasz Guardian85 üzenetére (2021. 04. 16. péntek 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Volna itt olyan hölgy, aki valóban kedveli a fistin szexet?
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéróöl, szívesen ismerkednék, ha volna ilyen.
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba, maximális diszkréció mellett!
Volna itt olyan hölgy, aki valóban kedveli a fistin szexet?
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéróöl, szívesen ismerkednék, ha volna ilyen.
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba, maximális diszkréció mellett!
Szívesen segítenék megélni a vágyatok!

Találni olyan feleséget vagy hölgyet akinek a szeretője lehetek. Ahol az a pár óra amit együtt töltünk csak az élvezetekről szóljon.