Talalni egy baratnot aki szeret szexelni es nem fel kezdeni olykor. Benne van analis es oralis dolgokban es....

Egy egyéjszakás kalandot átélni, kötöttségek és tabuk nélkül

Találni egy hölgyet, esetleg párt, akivel, vagy akikkel, kellemes tölthető a szabadidő, ha jó minden, akkor nem csak egy alkalommal!
Egy teleélvezett puncit kinyalni.
Kívánatos, igényes hölgy teleélvezett punciját kinyalnám!
Sziasztok!
Szexlevelezés,szexchat, szextelefon egy kulturált, intelligens hölggyel.
De erre szinte a 0-hoz konvergál az esély.
Szexlevelezés,szexchat, szextelefon egy kulturált, intelligens hölggyel.
De erre szinte a 0-hoz konvergál az esély.
Hölgyhöz-párhoz szegődni,a hölgy örömére,de csak vágy marad sajna.
Egy helyes bisexpárnak lenni a barátjuk … ez régi vágyam!
Ausztriában élő magyar párt, Hölgyet találni

Egy másik társkeresőben olvastam és jelentkeztem:
(Nincs benne semmi, ami utalhatna az eredeti szerzőre, ez csak egy régi vágyam beteljesülése lesz,
ha tényleg megtörténik majd)
Az előbb rossz helyre ment, bocsi :(
"Egyszeri és vissza nem térő alkalom azoknak akik szeretnének játszadozni
egy frissen házasodott feleséggel a nászéjszakán.
Augusztus 14-n tartjuk meg az esküvőnket. Terveztük, hogy nagyon különleges
nászéjszakát csinálunk, nem voltunk benne biztosak eddig, de most megérett bennünk az elhatározás.
Az esküvő éjszakáján a feleség idegen férfiak játékszere lesz és kiélheti magát rajta az,
akit izgat az ilyesmi. Lehet kikötözés, kínzás, szexuális tárgykén használat, spermás játékokra kényszerítés, bukkake,
korbácsolás, az összes testnyílásának a használata szabadon,
a feleség szájának élő wc-nek használata (bármi mehet bele)."
...
Ez izgatott valaha bárkit is rajtam kívül? Mármint a nászéjszakán a férj jelenlétében vagy anélkül megdugni a menyasszonyt?
Vagy esetleg más is gondolt már arra, hogy az "eladó a menyasszony" mást is jelenthet, mint amit valójában?
(Nincs benne semmi, ami utalhatna az eredeti szerzőre, ez csak egy régi vágyam beteljesülése lesz,
ha tényleg megtörténik majd)
Az előbb rossz helyre ment, bocsi :(
"Egyszeri és vissza nem térő alkalom azoknak akik szeretnének játszadozni
egy frissen házasodott feleséggel a nászéjszakán.
Augusztus 14-n tartjuk meg az esküvőnket. Terveztük, hogy nagyon különleges
nászéjszakát csinálunk, nem voltunk benne biztosak eddig, de most megérett bennünk az elhatározás.
Az esküvő éjszakáján a feleség idegen férfiak játékszere lesz és kiélheti magát rajta az,
akit izgat az ilyesmi. Lehet kikötözés, kínzás, szexuális tárgykén használat, spermás játékokra kényszerítés, bukkake,
korbácsolás, az összes testnyílásának a használata szabadon,
a feleség szájának élő wc-nek használata (bármi mehet bele)."
...
Ez izgatott valaha bárkit is rajtam kívül? Mármint a nászéjszakán a férj jelenlétében vagy anélkül megdugni a menyasszonyt?
Vagy esetleg más is gondolt már arra, hogy az "eladó a menyasszony" mást is jelenthet, mint amit valójában?
Én a braziliai unokatesóm kúrtam volna szét minden lehetséges pozitúrában! Tizenx éve volt itt magyarországon és félig magyar félig brazil a kiscsaj... Bárhol jelentünk meg együtt minden pasi a nyálát csorgatta! De hát a rokon az rokon, normális ember nem dugja meg a saját családtagját.
(Ez egy válasz hochsztn üzenetére (2021. 08. 02. hétfő 03:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 02. hétfő 03:50

ennyire kivanod a sogornod?
Hmm amugy viccen kivul, en is allandoan a tolem 4 evvel idosebb unokanővéremmel fantàzialgatok…
mar nagyon règota egy ilyen meg nem fejtett vonzalom van felè…
elborult az agyam, vagy létezik ilyen masokkal is?

Hmm amugy viccen kivul, en is allandoan a tolem 4 evvel idosebb unokanővéremmel fantàzialgatok…

elborult az agyam, vagy létezik ilyen masokkal is?
Meglátni a párom régi fotóit itt, amiket nem én készítettem…
moszt egy nőt masszirozni Jászmegyében
Hajdu-Bihari megyei, fiatal szervizesként járva a címeket egyszer a háziasszony felkínálná Magát! A párja előtt meg még izgalmasabb lenne, akár mindkét fél örömére! :P Ha van ilyen, dobjon egy üzit!
Csókolózni, miközben szopják a farkamat...
ennyire kivanod a sogornod?
elborult az agyam, vagy létezik ilyen masokkal is? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 31. szombat 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 31. szombat 06:46

elborult az agyam, vagy létezik ilyen masokkal is? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 31. szombat 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3905732)

Sógornőmet és a két lányát együtt megdugni
Egy szép hölgy teleélvezett punciát kinyalni!
Tapasztalt hölgytől egy kellemes prosztata masszázs...
Találni valakit baranyában szexelni.
Olyan igényes párt keresek,ahol 69-ezés közben én vagyok alul,és a hölgyet teleélvező férj spermáját kinyalhatom a feleség punciából ! Ez egy régi fétisem. De sajnos még nem sikerült összehozni...