Találni egy hétvègi házat vagy nyaralót egy el dugott helyen ahol el lehet bújni egy házaspárnak a szürke dolgos hétköznapok terhei elöl és kötöttségek nélkül ahol senki nem zavar sexelni egész nap.
Lenne itt vagy van aki tud ebbe segíteni ?
Többit privátba
Lenne itt vagy van aki tud ebbe segíteni ?
Többit privátba
Szívesen lennék ilyen gyönyörű Hölgytagu pár rendszeres látogatója!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 19. vasárnap 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 19. vasárnap 10:48
Törölt felhasználó (1292612)
VIP

már miért is lenne?
DD

Olyan hölgyek megismerkedni, aki szereti az ököl szexet, egy tartós kapcsolatot keres, és benne lenne, hogy plusz pasival ismerkedjünk! Nem zavarná a dupla punci szex se!
Sziasztok! Egy hölgyet találni aki szereti a kölcsönös franciát szeretem a puncit nyalni!
Egy szép nagymellű szőrös puncis csaj kiszívja az utolsó cseppet is most a meredező faszomból ...

Olyan nőt találni, aki nem szőrteleníti magát. Hónaljban sem!
De jó lenne!

De jó lenne!
már miért is lenne?
DD
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 19. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 19. vasárnap 10:42

Törölt felhasználó (4550812)

Semmi különleges!vagyunk nincs!Csak egy jokepu intelligens ffit megismerni.aki tudja hogy havonta egyszer a dolgat!De ugy sincs ilyen!
Semmi különleges!vagyunk nincs!Csak egy jokepu intelligens ffit megismerni.aki tudja hogy havonta egyszer a dolgat!De ugy sincs ilyen!
növel orális örömöket adni egynásnak.
Sziasztok. Most egy szimpatikus pár társaságára vágyom.
Egy csinos nőt megöklözni...
Egy terhes feleséget punciba s szájba élvezni!
Találni végre egy olyan nőt akinél nem kizáró ok a nagyobb méret
Nagy álmom szeretkezni egy extrém kövér,200 kg körüli nővel. Minden vágyát örömmel teljesíteném. Odavagyok a hatalmas idomokért.
Engem is izgat ha massal dug a parom. A harmast mar probaltuk es nagyon bejon. Volt mar ugy is hogy o felment hamarabb a srachoz es en kesobb csatlakoztam. Nagyon izgato volt, viszont az is nagyon izgatna ha valaki elcsabittana a paromat egy kettes felallasra. Egyelore nem akarja annyira, de ha valaki el tudja csabitani akkor benne lenne.
Hogy egy tapasztalt pár hetero alapon befogadjon harmadiknak a feleség kedvére titokban...
Szívesen szopatnálak!
(Ez egy válasz 2030bitomi üzenetére (2021. 09. 13. hétfő 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 13. hétfő 10:08

Egy helyes és igényes pasi farkát keményre csókolni, finoman hosszasan szopni, míg a csúcsra jut.
Találkozni azzal a lánnyal, akit ma láttam reggel iskolába menet. Egy nagyon rövid farmer szoknya volt rajt, ahogy sétált kilátszott a popsija. Nagyon kívánatos volt. Remélem összefutok még vele.

Szívesen kényeztetnék egy korosabb Hölgyet!
Egy helyes és igényes pasi farkát keményre csókolni, finoman hosszasan szopni, míg a csúcsra jut.