Izgatóan hangzik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 03. péntek 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 03. péntek 07:21
Törölt felhasználó (3979742)

Egymás után 5-6- an,popómba élvezzenek,valamint 30-40 adag spermát nyelni.
Lennék szívesen partner!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 03. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 03. péntek 20:24
Törölt felhasználó (3886852)

Szeretném, ha két idegen pasi kényeztetne és én viszont őket.
Találkozni egy igényes szép farkú pasival, és egymás előtt vernénk a farkunkat.
A jelenlegi vágyam meg az, hogy találjak egy dominát, aki szétcsapja a seggemen a korbácsot és stilettoval addig izgatja a húgycsövem és a csiklóm, amíg be nem pisilek. Mind ezt kikötözve (Ha már kreativitás)
Üljél már meg
Mások vágyai felett te mit bíráskodosz?
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (2021. 12. 03. péntek 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 03. péntek 22:55

Ráérősen beleolvastam ide... Hát itt van akkora fantázia hogy egy óvodás csoport szerintem jobbakat tudna írni! És mindig a kérdés hogy itt sosem találni senkit... Íííígy??? Órákig nyalni egy nőt meg hasonlók? Nulla a fantáziátok pedig ide bármit leírhatnátok!
Az őszinte vágyak egyszerűek. Aki stilisztikailag, grammatikailag profin összerakott komplett szexnovellát keres itt, az eltevesztette a topikot...
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (2021. 12. 03. péntek 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 03. péntek 22:55

Ráérősen beleolvastam ide... Hát itt van akkora fantázia hogy egy óvodás csoport szerintem jobbakat tudna írni! És mindig a kérdés hogy itt sosem találni senkit... Íííígy??? Órákig nyalni egy nőt meg hasonlók? Nulla a fantáziátok pedig ide bármit leírhatnátok!
Házaspárt szopatni
Szeretném, ha két idegen pasi kényeztetne és én viszont őket.
Barátnőm arcán egy jó adag gecit látni
Szopni a férjet feleség dugása közben.
Egymás után 5-6- an,popómba élvezzenek,valamint 30-40 adag spermát nyelni.
Negyvenes hölgyet órákig nyalni

Egy lány/hölgy felcsatolhatóval felavatna hátulról!
Dugni egy jót egy bi férfival.
Fiatal lányt,fiatal párt szopatni,esetleg a lány örömére punciba,popsiba behatolni...
Sziasztok!Egy hölgyet találni kölcsönös franciára jól kinyalnám ő meg keményen leszopna!
Sziasztok. Most egy hölggyel egymás előtt masztizni. Erre vágyom most.
Egy eurojackpot főnyeremény az összes vágyamra elég lenne!

Találni nőt párt baranyában.