Házaspárt szopatni
Ráérősen beleolvastam ide... Hát itt van akkora fantázia hogy egy óvodás csoport szerintem jobbakat tudna írni! És mindig a kérdés hogy itt sosem találni senkit... Íííígy??? Órákig nyalni egy nőt meg hasonlók? Nulla a fantáziátok pedig ide bármit leírhatnátok!
Az őszinte vágyak egyszerűek. Aki stilisztikailag, grammatikailag profin összerakott komplett szexnovellát keres itt, az eltevesztette a topikot...
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (2021. 12. 03. péntek 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 03. péntek 22:55

Ráérősen beleolvastam ide... Hát itt van akkora fantázia hogy egy óvodás csoport szerintem jobbakat tudna írni! És mindig a kérdés hogy itt sosem találni senkit... Íííígy??? Órákig nyalni egy nőt meg hasonlók? Nulla a fantáziátok pedig ide bármit leírhatnátok!
Üljél már meg
Mások vágyai felett te mit bíráskodosz?
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (2021. 12. 03. péntek 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 03. péntek 22:55

A jelenlegi vágyam meg az, hogy találjak egy dominát, aki szétcsapja a seggemen a korbácsot és stilettoval addig izgatja a húgycsövem és a csiklóm, amíg be nem pisilek. Mind ezt kikötözve (Ha már kreativitás)
Találkozni egy igényes szép farkú pasival, és egymás előtt vernénk a farkunkat.
Lennék szívesen partner!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 03. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 03. péntek 20:24
Törölt felhasználó (3886852)

Szeretném, ha két idegen pasi kényeztetne és én viszont őket.
Izgatóan hangzik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 03. péntek 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 03. péntek 07:21
Törölt felhasználó (3979742)

Egymás után 5-6- an,popómba élvezzenek,valamint 30-40 adag spermát nyelni.
Házaspárt szopatni valamint egy kis bi kaland
Sziasztok. Egy szép szőrös puncit kinyalni. Erre vágyom most.
Szia Nem akarom elhinni hogy nem sikerül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 03. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 03. péntek 20:24
Törölt felhasználó (3886852)

Szeretném, ha két idegen pasi kényeztetne és én viszont őket.
Egy kedves hölgynek házi barátja lenni.
Szeretném ha Viktor itt rám írna.... és kielégítene...hetente
Nekem a vágyam nagy fekete roma farok.
jó kis vad hármas szex ..
Egyszerűen nem bírom rá venni a barátnőm hogy szexeljunk hárman a nővérèvel ... Pedig nagyon szét dugnám őket
Egyszerűen nem bírom rá venni a barátnőm hogy szexeljunk hárman a nővérèvel ... Pedig nagyon szét dugnám őket
Egy hétig nem szexelni, nem masztizni és utána egy hatalmas punciba élvezéssel indítani az együttlétet. Ezután a rengeteg spermában tocsogva folytatni a aktust kifulladásig!
Próbáld meg elkapni kormányinfó közben...akkor ráér.
(Ez egy válasz pina.lina üzenetére (2021. 12. 06. hétfő 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szevasztok! Nekem règi vágyam,egy olyan házibuli,ahol csak srácok vannak, vagy meztelenül vagy fecske alsóban.
Sziasztok. Én egy szép szőrös puncijú hölgyre vágyom most.