Vihettünk volna bútort házhoz összeszerelni....
De szerszám csak a te kezedben lett volna.
Délután meg kaphattad volna torokra Apa farkát, bűntudatból a délelőtti gangbang miatt.
(Ez egy válasz szabojanosne üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
De szerszám csak a te kezedben lett volna.
Délután meg kaphattad volna torokra Apa farkát, bűntudatból a délelőtti gangbang miatt.
(Ez egy válasz szabojanosne üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Teleélvezet puncit nyalni
Jó lenne lebukni ismerős előtt kukkolás, faszverés közben. És ha büntiből az arcomra ülve kényszer nyalatná a punciját és a seggét is. Ha még közben le is pisil, jobb nem is kell.
És dugni!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 13. vasárnap 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 13. vasárnap 19:22
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 13. vasárnap 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4661784)
Teleélvezet puncit nyalni
Kipróbálni a lingam masszázst
Kecskeméti biszex párral szexelni.
kivanos puncit nyalni
Jol hangzil
(Ez egy válasz par7782 üzenetére (2022. 03. 11. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 11. péntek 12:31
Találni a közelünkben egy valóban nagy farkú, potens férfit aki rendszeresen dugja a feleségem és a puncijába élvez.
Feleségemet elvinni yoni masszásra ahol a masször a kellő időben elővenné a farkát és megdugná a drágámat, én pedig nézném és kiverném erre a látványra.
Találni egy szőke,kék szemű srácot(ez jön be neki)aki elcsabitja a feleségem,ami egyébként elég nehéz.
A legnagyobb vágyam, hogy a nejemet egyszer megdugja egy valóban hiperspermiás pasi és akkorát élvezzen a puncijába, hogy ki kelljen csavarni a kifolyt gecijét az ágyneműből mosás elött. Miután bele ment szépen odacuppognék a lábai közé, kényelmesen belehelyezkednék a duzzadó farkammal a csatakos kis puncijába és elösször lassan kiélvezve kefélném, majd egyre hevesebben, végűl én is szanaszét élvezném!
Utána együtt mennénk tusolni. Lemosnám róla a sok ráragadt spermát, rendbe szedném a kis drágámat és megdicsérném milyen ügyes volt!
Sajna ezt a sztorit max ide tehetem be mivel örökre csak vágy marad.
Utána együtt mennénk tusolni. Lemosnám róla a sok ráragadt spermát, rendbe szedném a kis drágámat és megdicsérném milyen ügyes volt!
Sajna ezt a sztorit max ide tehetem be mivel örökre csak vágy marad.
Mostanában egyre többször jut eszembe, hogy a barátaink közül kikkel lehetne szexelni egyet. Úgy tűnik, hogy a csajok sokkal nyitottabbak erre. Mivel barátságot nem szívesen áldozná be az ember, ezért nem mernék rákérdezni egyik párnál sem. Kicsit fura is lenne odaállni a haverék elé és azt mondani nekik, hogy gyertek már át este kefélni egyet...
Mint korábban írtam, egyszer lett volna ilyesmire lehetőségünk, de azóta semmi..
A régi szeretőmmel összefutni, egymásra kacsintani, és a kocsiban ismét egymásnak esni... Ez jó lenne
Az én vágyam az lenne, hogy egy igazán nagy farkú, és egy átlagos farkú srác tegye boldoggá a feleségem egyszerre. Imádnám látni ahogy mindkét farok egyszerre dugja és a végén rá élveznek az arcára
Aki Keres az talál írd ki és lesz 10 jelentkező
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 03. 16. szerda 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 16. szerda 12:43
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 03. 16. szerda 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én vágyam az lenne, hogy egy igazán nagy farkú, és egy átlagos farkú srác tegye boldoggá a feleségem egyszerre. Imádnám látni ahogy mindkét farok egyszerre dugja és a végén rá élveznek az arcára
Nem is azzal van a baj. A feleségem óckodik tőle. Azt mondja két pasi sok, pedig voltunk már hármasban nem egyszer, de ott én voltam a harmadik
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 16. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 16. szerda 12:56
Törölt felhasználó (4418042)
Aki Keres az talál írd ki és lesz 10 jelentkező
Egy növel kor alkat nem számitana,órákig szeretkezni tabuk nélkül.
Fiatal fiúval 18-25 év / hoki haverság /
ha párom fejét elcsavarnák és farokra húznák

vazelinator

pár8476