Tényleg! Mekkora ötlet!
(Ez egy válasz zenita üzenetére (2022. 04. 05. kedd 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudod hogy mi van a hát térben, nem kellene bele pofázni.
(Ez egy válasz zenita üzenetére (2022. 04. 05. kedd 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleségeddel próbáltad már?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 05. kedd 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 05. kedd 00:37
Törölt felhasználó (4581262)

Egy növel órákig szeretkezni,ez volna a vágy.
Egy növel órákig szeretkezni,ez volna a vágy.
Műpuncival kiprobalni.
Egy bi kezdő pasi társaságában női ruhában lenni akit felizgatna ez és meg akarná dugni
Megdugni a sógornőmet és szétspriccelni az arcát.
Megismerni egy orálcentrikus bi Párt...
Nekunk nagyon egyszerű!egy fiatal ugy 35ev körüli férfi kicsit elcsavarna a fejet a nejemnek!majd kicsit játszadoznánk vele 3ban!de természetesen nem rogton hogy gyere süni es bekaplak!
Szőrös női hónaljat nyalni.
Szuper lenne, egy igazi, természetes nővel megismerkedni!
Szuper lenne, egy igazi, természetes nővel megismerkedni!
A kolléganőmet jól megbaszni az iroda asztalon…..
Tele élvezni a punciját és végig nézni ahogy kifolyik az asztalra és felnyalatni vele……
Volt hasonló élmény egy másik munkahelyen izgalmas utánna egésznapos úgy ott lenni hogy tudod nem éppen a rendeltetesnek megfelelően használod az asztalt például.
Tele élvezni a punciját és végig nézni ahogy kifolyik az asztalra és felnyalatni vele……
Volt hasonló élmény egy másik munkahelyen izgalmas utánna egésznapos úgy ott lenni hogy tudod nem éppen a rendeltetesnek megfelelően használod az asztalt például.
Egy ápolt növel szeretkezni,az volna a igazi.
Biszex párral szexelni.
Paromnak kb 10 éve volt innen bevallottan kapcsolata pasikkal. Webcamos és elő is.
Szívesen hallgatnánk én is a másik oldalt is. Sunflower néven volt, (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 26. szombat 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 26. szombat 05:06
Szívesen hallgatnánk én is a másik oldalt is. Sunflower néven volt, (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 26. szombat 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)

Még nekem is furcsa de az a vágyam, hogy valaki akinek korábban volt szexuális kapcsolata a párommal,felismeri itt és részletesen beszámol, hogy történt a dolog. Egyszer már volt részem hasonlóban, (nem pont ilyenben)nagyon izgató volt.
Nem vágyom semmi extrára csak ölelésre, érintésre, összebújásra....
Végre találni egy Keszthely környéki nőt,aki a szeretőm lenne.
Sziasztok. Egy tőlem idősebb hölgy szőrös punciját kényeztetni.
Biszex párral együtt lenni ahol orálisan kényeztetne mindenki a másik párját.
Még nekem is furcsa de az a vágyam, hogy valaki akinek korábban volt szexuális kapcsolata a párommal,felismeri itt és részletesen beszámol, hogy történt a dolog. Egyszer már volt részem hasonlóban, (nem pont ilyenben)nagyon izgató volt.
És mi ennek az akadálya?
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 03. 25. péntek 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 25. péntek 11:17

Még mindig az,hogy rá vegyem a feleségem arra ,hogy lássam más faszától élvezni.Lássam ahogy más faszát szopja és élvez.