Volt valami? Érdekelne
(Ez egy válasz Nyanyi30 üzenetére (2022. 04. 20. szerda 04:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 20. szerda 04:21

Megdugnám a hatalmas mellű ált.iskolás tanárnőm akihez nemsokára megyek festeni. Óriási mellei vannak,remélem összejön valami. Már a gondolattol is be vagyok indulva.
Jo szexualis intelligenciaval rendelkezo tarsasagot talalni.
Megdugnám a hatalmas mellű ált.iskolás tanárnőm akihez nemsokára megyek festeni. Óriási mellei vannak,remélem összejön valami. Már a gondolattol is be vagyok indulva.
Egy időseb párhoz beszállni a nő örömére.
Ha sikerül rávenni, mindenképp szóljatok !
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 03. 25. péntek 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 25. péntek 11:17

Még mindig az,hogy rá vegyem a feleségem arra ,hogy lássam más faszától élvezni.Lássam ahogy más faszát szopja és élvez.
Sziasztok!
Szeretnék találni magam mellé egy olyan partnert (hölgyet!) akinek nincs ellenére ha akár hosszú órákon át kellene élveznie az együttlétet és szereti ha egy nagyon gyengéd előjáték után rendesen meg is van dugva kis puncikája.
Szeretnék találni magam mellé egy olyan partnert (hölgyet!) akinek nincs ellenére ha akár hosszú órákon át kellene élveznie az együttlétet és szereti ha egy nagyon gyengéd előjáték után rendesen meg is van dugva kis puncikája.
Állandó fix páromat keresem közös swinger partykhoz, klublátogatáshoz. Nem kövér 25-45 közötti hölgyekre gondolok, akivel beszélgetni is lehet néha néha..

Szia!
És te gondolkodtál már ezen? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 10. vasárnap 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 10. vasárnap 07:24
És te gondolkodtál már ezen? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 10. vasárnap 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4566402)

Ez igazából a feleségem vágya, hogy dugjam őt, engem meg egy pasi.
Találni egy hölgyet k ölcsönös franciára a szájába élvezéssel!
Házaspár mindkét tagját együtt megszoptatni.
Ebbe belefér a sógor,sógornő szex is?
Egy diszkrét hetero vagy bi pasit találni,aki hagyná hogy kényeztessem kézzel,szájjal

Női fehérneműt kedvelő ffit találni
Perverz nőt találni aki az arcomra élvez ahogy nyalom a punciját
Ha használnáj a szám...határozottan, és nekem csak nyelnem kellene.. amit akar egy férfias pasi
Hát.. A több pasis dologba izgi.. belegondolni.

Segítsek? Nagyon csinos a hölgy
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 04. 06. szerda 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 06. szerda 16:42

Látni a feleségem ahogy rá húzza magát egy vastag idegen faszra.
egy formás farkat kényeztetni élvezésig

Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.