Vágyak....? Szex és munkamániás titkárnőt találni.
))

A szájába

Szia!
(Újból regisztráltam,a személyes érintettségem okán. De valószínű,hogy túlságosan nem érdekel Téged!)
Illemtan: köszönés!
Továbbá!
Te már csak ismersz!!!
Tudod ki vagyok,milyen ember vagyok!!!!!?????
Mint oly sok ember,Te is, ismeretlenül ítélsz még mást (másokat), anélkül,hogy bármit is tudnál róla,róluk.
Nem fogok semmit bizonygatni,nincs kinek, s nincs miért!!
No meg hiába is írnám le, hogy kivel,kikkel volt kapcsolatom- nem innen GG oldalról,-előző hozzászólásod alapján, vélhetően úgy is csak kamusnak,hiteltelennek, stb. titulálnál!
Én nem minősítelek,s nem alkotok véleményt Rólad!
További szép napot kívánok!
(Újból regisztráltam,a személyes érintettségem okán. De valószínű,hogy túlságosan nem érdekel Téged!)
Illemtan: köszönés!
Továbbá!
Te már csak ismersz!!!
Tudod ki vagyok,milyen ember vagyok!!!!!?????
Mint oly sok ember,Te is, ismeretlenül ítélsz még mást (másokat), anélkül,hogy bármit is tudnál róla,róluk.
Nem fogok semmit bizonygatni,nincs kinek, s nincs miért!!
No meg hiába is írnám le, hogy kivel,kikkel volt kapcsolatom- nem innen GG oldalról,-előző hozzászólásod alapján, vélhetően úgy is csak kamusnak,hiteltelennek, stb. titulálnál!
Én nem minősítelek,s nem alkotok véleményt Rólad!
További szép napot kívánok!
Egy hölgyet párt aki meg alázna.
ha ez össze jön...akkor a lotto 5ös semmiség
Két exemmel és a mostani párommal szexelni. Az egyik exem szerette az anált. A másik tudta kezelni az én hátsómat. Tehát az egyik ex fenekét dugom, a másik masszírozza a prosztatám. Közben pedig smárolom és újazom a mostanit.
egy édes hármas Nagykátán??
Vágyam hogy egy kedves hölgy rámirjon ......
milyen igaz
Harmadiknak csatlakoznék egy párhoz........
Ha segít a feloldódásban,....- szívesen levelezek Veletek privátban....!...- van bőven tapasztalatom...- be gyűjtöttem az évek során....!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 08:58
Törölt felhasználó (4128952)

Ő is vágyik rá. Műpénisszel többször is csináltuk és beszélünk is róla. Az ismeretlen harmadik fél felé bizalmatlan, ez gátol egyenlőre :(
Ő is vágyik rá. Műpénisszel többször is csináltuk és beszélünk is róla. Az ismeretlen harmadik fél felé bizalmatlan, ez gátol egyenlőre :(
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2019. 05. 28. kedd 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ez jól hangzik
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 07:07

Feleségemet egy másik férfival közösen dugni. Dupla punci, mindkét farok a szájába és úgy élvezni bele egyszerre.
Részt venni egy gyönyörű, anya-lánya hármas szeretkezésben.
Ő is szeretné,...- vagy csak Te....???
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 07:07

Feleségemet egy másik férfival közösen dugni. Dupla punci, mindkét farok a szájába és úgy élvezni bele egyszerre.
en a hatamon fekszem, 69-es poz a csajjal, szopja a farkam,a pasi hatulrol kefeli a csajt, kozben nyalom a csaj puncijat es a pasi hereit valamint neha a makkjat amikor kihuzza a farkat a puncibol es vissza
Gyönyörű ts csajjal megbaszatni a feleségemet. Élvezze tele és utána én is!

Egy izmos lány. Nem az a fajta akinek mar férfi arca van a koksztól. Viszont a fitness alkatnál sokkal nagyobb. Ha mond valamit a bossgirls megosztásai akkor pont azok közül a csajok közül bármelyik . Csak ne derüljön ki hogy farka van
Egy izmos lány. Nem az a fajta akinek mar férfi arca van a koksztól. Viszont a fitness alkatnál sokkal nagyobb. Ha mond valamit a bossgirls megosztásai akkor pont azok közül a csajok közül bármelyik . Csak ne derüljön ki hogy farka van