Párral szexelni
Akár mindenki mindenkivel?
(Ez egy válasz Belaba75 üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 05:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 05:00

Párommal (hölgy) végignézni egy biszex férfipár szeretkezését. Aztán jöjjön aminek jönnie kell.
Én szívesen kiprobánék mindent a szex terén ami nem jár fájdalommal lehet az bármi többes bi gay fétis bizzar perverz csak lenne már végre ere partnerem
Énis sorba állnék :p
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 13. hétfő 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 13. hétfő 17:51
Törölt felhasználó (808465)

Egy elöttem alaposan teleélvezett tini puncit lassan megdugni és hosszasan kiélvezni, majd szintén teledurrantani!

Szerintem még az sem zavarna téged, ha tudná, Te szervezted le ezt a gruppent neki. De téged sem zavarna.
Amúgy tetszik a vágyad, hasonló szitut én is el bírnék viselni férjként...
(Ez egy válasz Kíváncsipár80 üzenetére (2019. 05. 13. hétfő 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 13. hétfő 07:39
Amúgy tetszik a vágyad, hasonló szitut én is el bírnék viselni férjként...

Egy házibuli alatt a feleségem kicsit leitatni, majd 2 vagy több srác lerendezné. Előre lebeszélni a srácokkal ezt, és úgy intézni a szitut, hogy a nejem azt gondolja, hogy nem vagyok ott nem tudok a dologról. Persze végignézném egy félhomályos szobában ezt a partyt, kíváncsi lennék rá mit művelne így

Sziasztok! Kezdem feladni, de hátha most... Szóval olyan párt , hölgyet keresek, ahol a hölgyet masszírozhatnám, kényeztethetném, szigorúan kézzel és szájjal.. imádok nyalni, masszírozni kukkolni smile Érd és környékén smile léteztek? Van ilyen? smile
Ez nagyon jol hangzik! ;•-) Ha lenne rá lehetőség utánad én is sorba állnék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 13. hétfő 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 13. hétfő 17:51
Törölt felhasználó (808465)

Egy elöttem alaposan teleélvezett tini puncit lassan megdugni és hosszasan kiélvezni, majd szintén teledurrantani!

párral szeretkezni
Szerintem simán. Szopná az idegen farkakat mint a torkosborz. Úgy alapba nem lépne félre de egy ilyen szitura nem mondana nemet.
(Ez egy válasz peekersecret üzenetére (2019. 05. 13. hétfő 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól hangzik
A pasik között lenni egy ilyenben meg az én egyik vágyam
(Ez egy válasz Kíváncsipár80 üzenetére (2019. 05. 13. hétfő 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy házibuli alatt a feleségem kicsit leitatni, majd 2 vagy több srác lerendezné. Előre lebeszélni a srácokkal ezt, és úgy intézni a szitut, hogy a nejem azt gondolja, hogy nem vagyok ott nem tudok a dologról. Persze végignézném egy félhomályos szobában ezt a partyt, kíváncsi lennék rá mit művelne így

Látni a kedvest két sráccal....egy hónap múlva 3asba leszünk, de örülnék ha lenne egy negyedik. De egyenlőre csak én örülnék neki))
szerinted megtenné?

Este hazamegyek és nagyon keményen odateszem magam. Remélem képek is készülnek róla....

Egy kis BDSMre vágyom. Ehez kezdő hölgyet (18-50) keresek.
Vágyom, hogy lássam már azt a masztis fotót, amit a feleségem már három hete megígért nékem...

Este hazamegyek és nagyon keményen odateszem magam. Remélem képek is készülnek róla....
A párcserés szex, vagy plusz egy pasi bevonása lenne. A párom (lány) jelenleg nem szeretné, de remélem ez változni fog

kiadopassziv@gmail.com
Règi vàgyam egy domina nagy farku 50es pasi aki irànyit baxa torkomat seggemet mocskosul utasit! Kiköt àgyhoz beköti a szemem alkalmankènt több pasival meg bax meg baxat egèsz èjjel egy ilyen pasinak álandó kurvàja lennèk a nègyfal közt ) Borotvàlt farok min 18-22cm min 80-90 kg min 180cm no bajusz szakàl. Sopron - Győr Budakeszi max II ker ig bp. Szfv -
Règi vàgyam egy domina nagy farku 50es pasi aki irànyit baxa torkomat seggemet mocskosul utasit! Kiköt àgyhoz beköti a szemem alkalmankènt több pasival meg bax meg baxat egèsz èjjel egy ilyen pasinak álandó kurvàja lennèk a nègyfal közt ) Borotvàlt farok min 18-22cm min 80-90 kg min 180cm no bajusz szakàl. Sopron - Győr Budakeszi max II ker ig bp. Szfv -