Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak vágyak leírása!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

Az eddigi hozzászólások

... 342 343 344 345 346 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4058   2019. 04. 23. kedd 13:16
jamesbond80 jamesbond80
Találni egy olyan hölgyet titkos kapcsolatra aki imádja ha nyalják orgazmusig a punciját
#4057   2019. 04. 23. kedd 00:15
facér7 facér7
Dugni valaki feleségét és az ura végiknézné.
#4056   2019. 04. 22. hétfő 17:40
marioforever marioforever
Nehéz megfogalmazni,több vágy is van bennem,de talán most a legnagyobb vágyam,hogy találjak olyan lányt/párt,ahol a szerepcsere játszik. Nagyon izgat és kiszeretném próbálni,de nemigen találtam még rá megfelelő embert...
#4055   2019. 04. 21. vasárnap 16:35
X Törölt felhasználó (957431)
Kedves LÁnyok, párok Hölgytagjai!

Ma rokonlátogatáson vagyok Pécsett.
Holnap reggel indulok vissza Budapestre
PÉcs-Szeged-Kecskemét útvonalon
Az a perverz vágyam fogant meg a buksimban, hogy megállnék igény szerinti útbaeső telepulésen kölni helyett kukimmal locsolni.
Csak 10-20 perc, gyors tüzelés és viszlát..
Lenne rá érdeklődő, vagy ne is ábrándozzak arról hogy ilyen perverzitásra valaki "vevő" lenne!????
#4054   2019. 04. 20. szombat 22:20
colamatyi colamatyi
párral szeretkezni
#4053   2019. 04. 20. szombat 22:01
X Törölt felhasználó (3961122)
Ez jó volt! Minden szavával egyetértek.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 04. 15. hétfő 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 15. hétfő 07:08
Én is imádom nyalni a Párom puncikáját, miközben egy óriási fasz keményen bassza. Amikor kiugrik belőle a dorong, természetesen szopok is rajta néhányat, mielőtt visszaigazitom. Én is imádom mikor jól teleélvezik, és utána kinyalhatom belőle a puncinedvvel keveredett forró spermát. Szopatás után is mindig atcsokolja nekem. Mondjuk sokszor én szoktam elvezesig szopni a harmadik srácot. Attól függ hogy engedi-e, de jellemzően nem volt vele gond még. Még aki szigorúan heteronak hirdette magát, ő sem szólt rám mikor kiugrott a farka a Párombol, én meg finoman megszopkodtam. Sőt, annyira élvezte, hogy miután megdugta a Párom, magától a számba tolta. Ezt csak azért mesélem, mert itt rengeteg a full hetero, de amikor éles szituáció van, sokan közülük szó nélkül hagynák, hogy leszopjam. Olyan sráccal is volt dolgunk, aki heteronak vallotta magát, de mikor meglatta a frissen fazonra borotvált farkam, úgy beindult, hogy kérdezés nélkül leszopott. Azt mondta az volt az első szopása, amit el is hiszek, mert nem volt túl jó. Szóval annyira hetero itt mindenki, felizgulva meg nyugodtan leszopatnának egy srácot, vagy épp le is szopnának egy szép farkat. Érdekes mert én is "hetéről" vagyok, olyan módon, hogy egy férfi sose tetszene, sose kívánnam meg, de ha szép a farka, azt nagyon megtudom kívánni. Imádok szopni... Egyszerűen annyira felizgat mikor egy méretes farok megkemenyedik az ajkaim között.... Meg mikor a végén telefröcskoli a torkomat.... Egyszerűen imádok szopni. Ennyi
#4052   2019. 04. 19. péntek 01:56
Trió Trió
Két pasi és felváltva dugnának kettőnket.
#4051   2019. 04. 17. szerda 22:55
X Törölt felhasználó (4063912)
Hali!

Én egy hetero életvitelt folytató azonban bi passzív beállítottságúnak mondanám magam és a perverz dolgok sem állnak messze tőlem.
Kifelytve egy kicsit volt már kalandom férfival ami kimerült az orálban sajnos pedig kipróbálnám már milyen mikor valaki felhúz a farkára és jól megbassza a seggem, emellett a számat sem kéne kímélni (meg a torkomat) és oda vagyok a spermáért.

Többnyire dildoval szoktam magam dugni és szopni is azt szoktam, próbálom valahogy elérni, hogy úgy érezzem kényszerítve vagyok rá.

Lényeg ami lényeg, hogy most leginkább azért vagyok itt, hogy levelezzek olyasmiről:
- hogyan bővíthetném a maszturbációs szokásaim, valami extrémebb amit meg lehet csinálni lehet ez perverz vagy valami otthoni illetve bolti játékszerrel
- beszélgetni ki mit tenne velem ha megkapna egy éjszakára (vagy többre), bár az ilyen üzenetek ha tetszenek akkor belemennék egy levelezős "szexbe" szóval játszanám a szerepem és elmondanám mit reagálnék smile
- vagy csak megosztani pár történetet, szokást illetve elbeszélgetni a bi dolgokról mert elég kezdőnek érzem magam.

Írni az oldalon üzenetben is lehet (bár itt korlátozva vagyok) vagy emailben sracbis@yandex.com smile
#4050   2019. 04. 16. kedd 21:00
X Törölt felhasználó (808465) VIP
Szívesen megbasznám más feleségét/barátnőjét és tele is élvezném a párja elött. Utána ha van kedve együtt dugnánk tovább a gecis pináját! smile
#4049   2019. 04. 15. hétfő 22:46
X Törölt felhasználó (4036482)
Csak szeretve lenni.
#4048   2019. 04. 15. hétfő 22:30
Sweetsecrets Sweetsecrets
Szimplán az adatlapomnak megfelelően.. smile
#4047   2019. 04. 15. hétfő 09:54
Iphon2020 Iphon2020
Szívesen cserélnék képet és videót rólunk, csak komolyak írjanak!Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#4046   2019. 04. 15. hétfő 08:00
X Törölt felhasználó (957431)
Hmmm
Finom is tud lenni a pasi orál oda,vissza alapon egy női besegítéssel smile
Én se vagyok BI, de ezt a kölcsönös franciát nagyon élvezem.
Főleg amikor egy párnak a ffi és női tagja szopnak közösen engem, vagy én a feleséggel a férjet...
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 04. 15. hétfő 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 15. hétfő 07:08
Én is imádom nyalni a Párom puncikáját, miközben egy óriási fasz keményen bassza. Amikor kiugrik belőle a dorong, természetesen szopok is rajta néhányat, mielőtt visszaigazitom. Én is imádom mikor jól teleélvezik, és utána kinyalhatom belőle a puncinedvvel keveredett forró spermát. Szopatás után is mindig atcsokolja nekem. Mondjuk sokszor én szoktam elvezesig szopni a harmadik srácot. Attól függ hogy engedi-e, de jellemzően nem volt vele gond még. Még aki szigorúan heteronak hirdette magát, ő sem szólt rám mikor kiugrott a farka a Párombol, én meg finoman megszopkodtam. Sőt, annyira élvezte, hogy miután megdugta a Párom, magától a számba tolta. Ezt csak azért mesélem, mert itt rengeteg a full hetero, de amikor éles szituáció van, sokan közülük szó nélkül hagynák, hogy leszopjam. Olyan sráccal is volt dolgunk, aki heteronak vallotta magát, de mikor meglatta a frissen fazonra borotvált farkam, úgy beindult, hogy kérdezés nélkül leszopott. Azt mondta az volt az első szopása, amit el is hiszek, mert nem volt túl jó. Szóval annyira hetero itt mindenki, felizgulva meg nyugodtan leszopatnának egy srácot, vagy épp le is szopnának egy szép farkat. Érdekes mert én is "hetéről" vagyok, olyan módon, hogy egy férfi sose tetszene, sose kívánnam meg, de ha szép a farka, azt nagyon megtudom kívánni. Imádok szopni... Egyszerűen annyira felizgat mikor egy méretes farok megkemenyedik az ajkaim között.... Meg mikor a végén telefröcskoli a torkomat.... Egyszerűen imádok szopni. Ennyi
#4045   2019. 04. 15. hétfő 07:08
fazonkirály fazonkirály
(Ez egy válasz Chris Cuckold üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 12:13
Sziasztok én párt keresek akik szeretik ha valaki nyalja a hölgyet miközben ők dugnak Imádom kinyalni a teleélvezett puncit és amit talán mégjobban nézni miközben szétszopja a pasit és a spermájával játszik és engem lesmárol közben smile
#4044   2019. 04. 14. vasárnap 14:47
Molettimádó Molettimádó
Nagy vágyam lenne ha egy sovány csaj végignézné hogy egy extra molett, nagyon óriási combú 150 kg vagy molettebb nővel szeretkezem, lábait csókolgatom, élvezkedem: Nagyon nagy vágyam!!!!!!!!
#4043   2019. 04. 14. vasárnap 12:13
Chris Cuckold Chris Cuckold
Sziasztok én párt keresek akik szeretik ha valaki nyalja a hölgyet miközben ők dugnak Imádom kinyalni a teleélvezett puncit és amit talán mégjobban nézni miközben szétszopja a pasit és a spermájával játszik és engem lesmárol közben smile
(Ez egy válasz cinnuska78 üzenetére (2019. 04. 13. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 15:24
Egy nagy intim méretű szimpatikus biszex fiúval kényeztetni a páromat.
#4042   2019. 04. 14. vasárnap 11:32
X Törölt felhasználó (4001172)
wave
#4041   2019. 04. 14. vasárnap 06:45
biszexpasit biszexpasit
Szivesen beszállnék
(Ez egy válasz cinnuska78 üzenetére (2019. 04. 13. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
#4040   2019. 04. 13. szombat 16:49
colamatyi colamatyi
Engem érdekelne
#4039   2019. 04. 13. szombat 16:47
colamatyi colamatyi
párral szexelni puncit nyalni közben hátulról döngetnének.

... 342 343 344 345 346 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 12. 31. hétfő
Üzenetek: 10918db
Utolsó üzenet: ma 15:09

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!