párral szexelni puncit nyalni közben hátulról döngetnének.
Na ez tetszett!
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 04. 13. szombat 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 07:46

Ez a világ egyik legizgatobb dolga. Ahogy látod a párod puncijat, amint rafeszul egy hatalmas farokra, közben egy másik óriási farok vagy a popsijat, vagy a száját (jobb esetben mindkettot) tölti ki. Ezt a tekintetet látni, ezeket a valós sikyokat hallani hatalmas érzés. Amikor orgazmus után remegesek kozepette szinte leugrik óriási faszrol. Imádom ahogy utána leterdel az az adott férfi elé, és vagyakozva szopja a gyönyörű farkát. Közben hol az ő, hol az én szemembe néz. Ettől nekem úgy felall a farkam, hogy majd felrobban
Egy nagy intim méretű szimpatikus biszex fiúval kényeztetni a páromat.
Ez a világ egyik legizgatobb dolga. Ahogy látod a párod puncijat, amint rafeszul egy hatalmas farokra, közben egy másik óriási farok vagy a popsijat, vagy a száját (jobb esetben mindkettot) tölti ki. Ezt a tekintetet látni, ezeket a valós sikyokat hallani hatalmas érzés. Amikor orgazmus után remegesek kozepette szinte leugrik óriási faszrol. Imádom ahogy utána leterdel az az adott férfi elé, és vagyakozva szopja a gyönyörű farkát. Közben hol az ő, hol az én szemembe néz. Ettől nekem úgy felall a farkam, hogy majd felrobban
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 06:11
Törölt felhasználó (1336642)

Végig nézni ahogy két pasi kicsinálja a feleségem.....
Majd segítek...én lehet hogy tudom..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 03:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 03:29

Törölt felhasználó (4036482)

Már magam sem tudom.

Végig nézni ahogy két pasi kicsinálja a feleségem.....
Már magam sem tudom.

Aloha..
MindöXXXe 1 "ártatlan" kérdés erejéig rabolnám /Te drága/ a drága idődet : a profilképeden Te vagy fotózva? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 11. csütörtök 13:00
MindöXXXe 1 "ártatlan" kérdés erejéig rabolnám /Te drága/ a drága idődet : a profilképeden Te vagy fotózva? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4058952)

Egy korban megfelelő, normális pasit, aki nem hisztizik jobban, mint én és nem követelőzik egy "szia" után

Mas forumon olvashatunk a sikeres vagyaidrol?
(Ez egy válasz laller001 üzenetére (2019. 04. 12. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Fiatal jóképű srác a feleségemet tele élvezze de nagyon
Nyiregyhazi par keres feltunoen csinos normal alkatu f haj 24 eves holgytaggal , nagyon kigyurt pasit a holgytag kenyeztetesere, helyunk van.
Ez engem is nagyon izgat.Nagyon jó lenne benne lenni ilyenben ,de sajnos csak fantázia.
(Ez egy válasz almodozo12 üzenetére (2019. 04. 12. péntek 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 12. péntek 01:05

Engem (ff) nagyon izgat, és érdekel hogy a párokhoz, vagy hozzánk h párhoz "beszálló" férfi mit szeretne párommal kipróbálni, megtenni, átélni, Mi az amit szeretne, amire vágyakozik. Mi az ami izgatja. Rendkívül izgat amikor előtte elmondja, vagy leírja. Nem tudom miért de rendkívül izgató ezt tudni, olvasni vagy hallani. Szex közben várom ezeket a szitukat. Vagy csak úgy fantáziálok ezekről.
párral szexelni
Nem is tudom mi szerepel a vágyaim között. Szerencsére nagyon összevagyunk hangolva a Párommal az ágyban. Szerintem nincs is olyan amit ha kérnék tőle nem tenne meg. Fordítva is így van. Egy nagy vágyam van amit sajnos egyéb okok miatt nem tudunk kivitelezni:5-6 hatalmas farkú néger srác dugja jól meg a Párom(én közben nem erhetek hozzá, csak a farkam verhetem), a végén elvezzenek az arcára, melleire, lepje be teljesen a sperma. Mikor végeztek én tisztára nyalom a testét, lenyalom a rengeteg spermát. Ez egy nagy vágyam, igaz már félig teljesült csak sajnos csak fehér fiúk voltak, negert sajnos nem találtunk. Pedig a Párom is nagyon szeretné ezt. Ő volt már több néger fiúval is, azt mondja utanozhatatlanok
Egy lány...senki más.... egyetlen.! Hiányzik! Ma talàlkoztunk. Talán életünkben egyetlen kib...xott elsőnek, egyszer.
Engem (ff) nagyon izgat, és érdekel hogy a párokhoz, vagy hozzánk h párhoz "beszálló" férfi mit szeretne párommal kipróbálni, megtenni, átélni, Mi az amit szeretne, amire vágyakozik. Mi az ami izgatja. Rendkívül izgat amikor előtte elmondja, vagy leírja. Nem tudom miért de rendkívül izgató ezt tudni, olvasni vagy hallani. Szex közben várom ezeket a szitukat. Vagy csak úgy fantáziálok ezekről.
A medvék okosak..én például szeretek játszani is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 11. csütörtök 12:56

Törölt felhasználó (4036482)

Egy szelid medvével játszanék.
Még az is lehet, hogy valaki érti.

Egy korban megfelelő, normális pasit, aki nem hisztizik jobban, mint én és nem követelőzik egy "szia" után

Egy szelid medvével játszanék.
Még az is lehet, hogy valaki érti.

Most egy felizgult össze gecizett puncit kinyalni.