Időnként a párom elkap és elintéz a felcsatolóssal. De szívesen kipróbálnám egy igazival, egy párral. Még nyalnám az asszonykáját, addig a pasi beverne nekem hátulról. Vagy az asszonyka ülne a férje arcán és nyalatná magát, addig én a pasi farkán ülnék és csókolóznék a nővel.
Csajokkal beszélgetni tabuk nélkűl !
Szívesen kipróbálnám a dupla puncit egy párral.
Szeretném ha valami normális ember lenne végre akinek el küldhetnek pár képet a paromrol,aztán leírni hosszan mit is csinálna vele vagy esetleg ki is verhetné rá..
Ha újra 300Ft lenne 1 Euró...
punci nyalás vibrizés közben
Csak vágy szinten csatlakozom én is a nejed szétkeféléséhez!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 05. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 05. kedd 12:46

Törölt felhasználó (4667105)

Megnèzni,ahogy a feleségemet 7-8 pasi felváltva dugja,szopatja.
Megnèzni,ahogy a feleségemet 7-8 pasi felváltva dugja,szopatja.
Nyalni és nyalni …..
Kedves ápolt párt találni a hozzájuk csatlakozni nő őrömére.
Holnap este este egyedül leszek,egy hatalmasat sexelni,puncit nyalni spriccelésig!
Biszex párral szexelni.
Creampie cuckold

Találni egy csajt aki imád és tud is szopni. Egy oboa művészt.

Először nézni,ahogy egy pasi nyalja a feleségem borotvált punciját,aztán,közben keményre szopnám a pasi farkát,és nèzném ahogy utána nagyon megdugja!
Csatlakozni egy korombeli(F62) párhoz(F/L), ahol a hölgyet nyalnám miközben Ő szopná a párját,majd a hölgy kérné a segítségemet.....
Kinyalni egy nőt,aki előtte közösült a párjával.
Egy kedves hölgy el szeretkezni, vagy pár női tagjával.
Sziasztok, Teljesen heteronak tartom magam, de piszkál a gondola, hogy egy shemale férfit kiprobálnék. Kiprobálnám milyen lenne szopni egyet meg más dolgokat is.Megélni mindent , mivel egyszer élünk.
Őszintén tabuk nélkűl beszélgetni egy nővel!