Minden kívánságát teljesíteni egy extrém kövér,200 kg feletti nőnek. A fél karomat odaadnám egy ekkora nőért. Imádnám.....
Egy szimpatikus part talalni

A legnagyobb vágyam most éppen, hogy felnőjenek a gyerekek és visszatérhessünk a játszótereinkre. Fesztiválok, szórakozóhelyek, strandok, stb.
Régen sokat vadásztunk gyanútlan lányokra, fiúkra, párokra ilyen alkalmakkor. Hiányzik.
Régen sokat vadásztunk gyanútlan lányokra, fiúkra, párokra ilyen alkalmakkor. Hiányzik.
...hogy valaki hozzám érjen!
Olyan biszex társasághoz csatlakozni, ahol mindketten gabalyodhatunk azonos neművel.

Sziasztok.Nagy vágyam találni egy perverz bi párt.
Egy párt nézni szex közben majd a hölgy közben leszopna.
Kérdezd meg őt.
(Ez egy válasz erapisti üzenetére (2022. 07. 30. szombat 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nekem egy régi vágyam megdugni egy néger, fekete nőt de rosszlányokon hiába nézelődök nincsenek. Esetleg ti nem tudtok valami oldalt ahol lehet találni ?
Megtudni a feleségem rejtett vágyait!
50-60 éves hölgyet keresek, akinek minden ohaját teljesiteném.
Egyszerű csak úgy tudod masok kepeit megnézni
(Ez egy válasz seximado73 üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 28. csütörtök 11:47

Nekem a vágyam, hogy megtudjam, a társkereső részbe miért teszi be magát bárki és nagybetűkkel kiírja, hogy nem ismerkedem semmilyen téren.
Ennek mi a pszichológiája?

Nekem a vágyam, hogy megtudjam, a társkereső részbe miért teszi be magát bárki és nagybetűkkel kiírja, hogy nem ismerkedem semmilyen téren.
Ennek mi a pszichológiája?

Nekünk sikerült egy 20 éves női részről kezdő lánnyal hármasban lenni Öröm volt nézni ahogy nyalja falja páromat hhhhhüüüüümmmmm
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 15. péntek 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 15. péntek 07:09

Törölt felhasználó (4409242)

Múltkor párom azt mesélte, hogy kipróbálna egy fiatal srácot, aki nem sokat vagy egyáltalán nem nyalt még. Én meg nézném, hogy ...
...gyakorol a srác a punciján. Egy jó fotel és wiskey

Igazi perverz srác vagy...szimpatikus
(Ez egy válasz Daddy50 üzenetére (2022. 07. 10. vasárnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 10. vasárnap 17:58

Időnként a párom elkap és elintéz a felcsatolóssal. De szívesen kipróbálnám egy igazival, egy párral. Még nyalnám az asszonykáját, addig a pasi beverne nekem hátulról. Vagy az asszonyka ülne a férje arcán és nyalatná magát, addig én a pasi farkán ülnék és csókolóznék a nővel.
Nekem egy régi vágyam hogy valakinek a feleségével együtt legyek persze a férje tudtával de inkább ilyen 40+ körüli nővel

Dolgozok az ügyön!
(Ez egy válasz Mentek üzenetére (2022. 07. 11. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 11. hétfő 08:43

Ezzel szerintem többen is vagyunk így. Én legalábbis biztos, hogy megkúrnám!
Egy hasonló, "tanítónénis" játék nekünk is tetszene, csupán egy szófogadó, tanulni vágyó "diák" kellene hozzá
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 15. péntek 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Múltkor párom azt mesélte, hogy kipróbálna egy fiatal srácot, aki nem sokat vagy egyáltalán nem nyalt még. Én meg nézném, hogy ...

Jó ötlet

Na ez jól hangzik