60+-os hölgyet szívesen kényeztetnék.

Extrém nagy méretű nővel szerelmeskedni. Minden kívánságát teljesíteném egy 200 kg körüli hölgynek. Sportos férfi vagyok,a hatalmas idomok rajongója.
60+-os nővel vagy párral szex
Egy olyan csaj aki kielégíti minden vágyam!

Csináld meg,lennénk páran szerintem...
Szia. Engem érdekelne, nekem is vannak ilyen és hasonló vágyaim...!
50-60éves hölggyel kocsikazni, rendszeresen

Ápolt hölgy el órákig szeretkezni, tabuk nélkül.
Az bizony. Először itt akadtam a képeire, azóta vagyok raizgulva karóra
(Ez egy válasz Bihármas5967 üzenetére (2022. 08. 01. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Biszex párral szexelni
Ez tényleg izgalmas lehet!
(Ez egy válasz Mókamiki67 üzenetére (2022. 08. 01. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4672959)

Hogy bárkit felrúghassak a holdig akit nem kedvelek és ne csukjanak le érte. Ez a vágyam!
Sziasztok nagy vágyam egy érett nővel eltölteni egy kellemes estet vagy többet 26 eves vagyok eddig sajnos nem jött össze van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban ?

Hogy bárkit felrúghassak a holdig akit nem kedvelek és ne csukjanak le érte. Ez a vágyam!
Konkrét ismerőssel szexelni....
Sziasztok. Egy csinos 50-es hölgyet orálisan kényeztetni, akár a férj előtt. Erre vágyom most.
Minden kívánságát teljesíteni egy extrém kövér,200 kg feletti nőnek. A fél karomat odaadnám egy ekkora nőért. Imádnám.....
Egy szimpatikus part talalni

A legnagyobb vágyam most éppen, hogy felnőjenek a gyerekek és visszatérhessünk a játszótereinkre. Fesztiválok, szórakozóhelyek, strandok, stb.
Régen sokat vadásztunk gyanútlan lányokra, fiúkra, párokra ilyen alkalmakkor. Hiányzik.
Régen sokat vadásztunk gyanútlan lányokra, fiúkra, párokra ilyen alkalmakkor. Hiányzik.
...hogy valaki hozzám érjen!