Sziasztok!
Pécsi srácok hova jártok konditerembe? Szoktatok kondi után zuhanyozni? Volt már valami élményetek?
Egyszer kipróbálnék egy közös farok verést a zuhany alatt.
24/F
Pécsi srácok hova jártok konditerembe? Szoktatok kondi után zuhanyozni? Volt már valami élményetek?
Egyszer kipróbálnék egy közös farok verést a zuhany alatt.
24/F
Az asszonynak egy sub ribancot találni, akin kiélheti vágyait

Egy hölgy el nagyot szeretkezni.
Szilikon mellű nővel eltölteni kellemes órákat

Popsi nyalás dugás,szoptatás a közelben.
hogy bírtátok azt a sok pasit?
(Ez egy válasz Honey honey üzenetére (2022. 09. 10. szombat 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 10. szombat 06:47

A bnőmmel 2 alkalommal volt részünk 35-40 pasisban. A swforyouban megszervezik neked. Huuuhhh nagyon sok(kk). Azòta beérjük a 20 pasival.

Most egy nagyon tág puncira vágyom.
Hölgy el nagyot szeretkezni tabu mentesen.
Ismét egy bi párt találni ahol valóban bi a pár és szeretik tabumentesen a szexet !
Gyere
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 11. vasárnap 12:55
Törölt felhasználó (1590812)

Hmmm én is arra vágyok valakit jól popsiba rakhassak most.
60-as MILFre vágynék....
Hmmm én is arra vágyok valakit jól popsiba rakhassak most.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 11. vasárnap 12:16
Törölt felhasználó (3979742)

Egy igazi,potens,nagy farok megdugja popsimat.
Egy igazi,potens,nagy farok megdugja popsimat.
A vágyaim az adatlapomon le vannak írva.
Vagy nem olvasnak Adatlapot az emberek, vagy nem jó oldalon keresgélek.
Vagy nem olvasnak Adatlapot az emberek, vagy nem jó oldalon keresgélek.
Elmenni ma egy pubba ahol normális emberek vannak és elcsábítattni a feleségem. Nagy méretű férfit keresünk.
Miért is? Mert mi vettük a fáradtságot és normálisan kitöltöttük az adatlapot és a felesleges körök elkerülése végett leírtuk, hogy kit keresünk? Vagy az a gondod, hogy nem te vagy akit keresünk?
Most biztos mi vagyunk a szemetek, de te kezdted a személyeskedést
(Ez egy válasz balu-999 üzenetére (2022. 09. 10. szombat 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 10. szombat 07:58
Most biztos mi vagyunk a szemetek, de te kezdted a személyeskedést

Az adatlapon megadott paraméterek alapján, tényleg nagyobb az esély a lottó ötösre.

egy teleélvezett puncit kinyalni
Az adatlapon megadott paraméterek alapján, tényleg nagyobb az esély a lottó ötösre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 09. péntek 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 09. péntek 20:17

Törölt felhasználó (4674336)

Eltalálni öt számot a lottón...
És találni egy minden tekintetben megfelelő pasit harmadiknak...
Lehet az elsőre nagyobb az esély
És találni egy minden tekintetben megfelelő pasit harmadiknak...
Lehet az elsőre nagyobb az esély

Nagyon vágyom egy extrém nagy méretű,200 kg körüli ápolt,kedves hölgyre,aki gyengédségre vágyik. Hatalmas idomokat kedvelő sportos férfi vagyok.
A bnőmmel 2 alkalommal volt részünk 35-40 pasisban. A swforyouban megszervezik neked. Huuuhhh nagyon sok(kk). Azòta beérjük a 20 pasival.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 03:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 05. hétfő 03:55

Törölt felhasználó (4222642)

Gangbang minimum 50 pasival. :P
Sok ilyen videot láttam, nagyon izgi... :P
Sok ilyen videot láttam, nagyon izgi... :P