Ki próbálnám a hármast bármilyen felállásban.
Több fiú pohárba engedi a spermát és utána azt kell kortyonként kiinnom. :P
Ebben szívesen segítek.
(Ez egy válasz Thrs69 üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 07. csütörtök 17:36

Szeretném ha valami normális ember lenne végre akinek el küldhetnek pár képet a paromrol,aztán leírni hosszan mit is csinálna vele vagy esetleg ki is verhetné rá..
leszopni egy nagy farkat egy csaj előtt, ahol női bugyiban vagyok...
középhoru páral ismerkedni hoszutávra
Hármas erotikuaszexre találni egy házaspárt a közelben
Egy jó nagy vastag faszt látni élőben esetleg simogatni ,verni , szopni élvezésig !
Hetero pasi vagy... aki szeretné közösen kiverni a farkát egy, másik férfivel, vagy akár be is kapatná vele?! -Te nem vagy hetero, csak áltatod magad.
(Ez egy válasz sziasztokhe üzenetére (2022. 09. 20. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 20. kedd 23:08

Heteró pasi vagyok de szívesen ki próbálnám hogy milyen lehet egy másik pasival közösen hokizni vagy esetleg ha le szopnak.
Egy olyan bisex nőt találni párkapcsolatra akivel lehetne anális szex hármas szex egymás elötti szex párcserés szex 4es gabalyodás.
Végig csókolni, nyalni, egy pucér női testét. Tetőtől talpig. Kényeztetni hosszasan. Fincsi sex.vad sex. Minnél többet élvezzen...
Vagyam megdolgoztatni heti 1alkalommal 50-60éves kiéhezett hölgyet. Kedvesneim a szőrös muffok

Költözz le baranyába!!ott már fél megye romaaa!!mennyország lenne számodraa!!te lennél az egyedüli aki ezt a helyzetet élvezné
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 21. szerda 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 21. szerda 08:57
Törölt felhasználó (4222642)

Ha minél több roma fiú, használna, alázna, bánna velem kurvaként... :P
Ha minél több roma fiú, használna, alázna, bánna velem kurvaként... :P
Egyszerű fogalom zavarban vagy, nem vagy hetero csak nem ismered a fogalmakat vagy vallod be magadnak, akit másik fasz bármilyen formában izgat az nem tud hetero lenni, ez olyan mint a hereoflexibilis, a f_szt flexibilis, hát ez a biszex.
Szia,én kiverem neked ha szeretnéd.
(Ez egy válasz sziasztokhe üzenetére (2022. 09. 20. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 20. kedd 23:08

Heteró pasi vagyok de szívesen ki próbálnám hogy milyen lehet egy másik pasival közösen hokizni vagy esetleg ha le szopnak.
Egy szimpatikus Hölgy meglátogat a belvárosi privát irodámban, és egy rövid ismerkedős beszélgetés után megkér hogy élvezzek az arcára miközben a földön térdelve maszturbál... majd mindenki megy a dolgára.
50-60év körüli hölggyel megimserkedni hosszu távon.
Egy szép nagy vastag faszt simogatni szopni nyalni élvezésig !
Nyelni, egy szép nagy adagot...