Jó lenne, ha nőként használna egy vékony farkú pasi!
Hatalmas csöcsök az arcomat masszírozná az kellene most!
Egy finom, szűk punciban lenni most tövig...Ez lenne most a legjobb

Sziasztok. Spermás puncit nyalni, az most izgat.
Rá szeretném verni a farkam a párom arcára...kis titkárnős szerepjáték közben.szexi szemüveg stb

Egy jó masszőrre vágyom, aki alaposan feltüzel, és a végén be is teszi..
Erotikus 3 szeretkezésre találni egy párt ahol a hölgy kielégítő kényeztetése a cél
Ha lenne egy adatlapotok normálisan kitöltve helymeghatározással több sikeretek lenne.
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 01:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 30. vasárnap 01:51

Már több mint 3 éve, téma ez nálunk. Úgyhogy tudja mit szeretnék.
Csak ki legyen az, meg mikor? Mindig itt van az akadály.
Csak ki legyen az, meg mikor? Mindig itt van az akadály.
Egy idősebb nő előtt kiverni!
Egész ejszekan át sexelni!!
Jó lenne ha egy pasi megdugná a nőmet de én raknám be a farkát a csaj puncijába!
Kipróbálnám milyen egy pasi farkát szopni!
Én szívesen csatlakoznék egy párhoz ahol a nő melleit szopnám a férj meg a farkamat szopná!
Sziasztok. Egy pár csinos női tagját kényeztetni orálisan a férj előtt.
Vágyam hogy élvezésig szopjon a hölgy a párja előtt, aki a látványra veri.
Vágyam lenne egy elhanyagolt felesèget kielègíteni.
Sziasztok. Egy szimpatikus pár szeretkezését végig nézni. Erre vágyom most.
Már több mint 3 éve, téma ez nálunk. Úgyhogy tudja mit szeretnék.
Csak ki legyen az, meg mikor? Mindig itt van az akadály. (Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2022. 10. 28. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 28. péntek 08:23
Csak ki legyen az, meg mikor? Mindig itt van az akadály. (Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2022. 10. 28. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretném ha a feleségemet megkefélné egy másik férfi.
Már több mint 10 éve vagyunk együtt, kijár neki ennyi, utána kefélném én tovább.
Csak szeretném ha egyszer szexelne mással is.
Már több mint 10 éve vagyunk együtt, kijár neki ennyi, utána kefélném én tovább.
Csak szeretném ha egyszer szexelne mással is.
Szeretkezni egy extrém nagy méretü,200 kg körüli hölggyel. Rajongok az óriási méretű,extrém túlsúlyos nőkért.
Az ilyen (mint a mai) ködös, hüvös és borongós időről, mindig az jut eszembe, hogy ilyenkor milyen jó lenne egy kis hegyi, erdei vagy vízpari nyaralóban egésznap semmit sem csinálni és közben jót meztelenkedni, ölelkezni, szeretkezni, majd órákig összebújva szunyúkálni. ....és ha úgy van kedve az embernek, előlről kezdeni mindent