Nekem most az kattant be, hogy miközben a pár dug, én kényeztetem közbe a hölgyet a nyelvemmel vagy esetleg még a férfira is rásegítek
Jó lenne olyan párt találni, akiknél házibarát lehetnék és érzékién tudnánk szeretkezni.
Sziasztok most jól esne idegen nővel feleséggel szexelni hogy a párja mondja hogy csináljam irányitson
Én a nejem nővére férjét próbálom rá venni!(látta a nejem képeit) csak vacillál a megbaszásán
(Ez egy válasz Pervférj üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 08. vasárnap 09:06

Uhh, ez nekem is a nagy vágyam de sajnos nincs kivel kivitelezni, pedig nagyon izgató a szitu....

Várandós nővel szeretkezni egy hatalmasat
párom kolégája mindíg ír neki titokban
Jovo heten par napig olyan helyen leszunk ahol van esely par fekete bikaval osszefutni. Remelem az asszony raharap a csalira es jol megfarkaljak.

Végre találni a közelben egy tényleg nem kamus pasit aki szintén be szeretné vonni a vonakodó feleségét a többes szexre.
Egész éjszaka egy párral együtt lenni,és kettőjük között ébredni reggel…

Feleségemet elvinni változatos helyekre és ott megpisiltetni :P
Szeretkezést testközelről csak nézni, esetleg simogatással.
XXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Egy időseb nővel szeretkezni.
Találni egy biszex masszőrhölgyet,aki megmasszírozná a hölgytagunkat,és beavatná a lányos játékokba..
Ápolt puncit nyalogatni,simizni,dugni.
Uhh, ez nekem is a nagy vágyam de sajnos nincs kivel kivitelezni, pedig nagyon izgató a szitu....
(Ez egy válasz daccs1 üzenetére (2023. 01. 06. péntek 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 00:50

Valaki a nejemet elcsábítaná, ès megkefèlnè amit felvenne a tudta nélkül.

Puncit nyalni amig épen dugják, párt orálisan kényeztetni …
Én szeretném magam kipróbálni az erotikus fotózás terén (mint fotós
)

Párnál betölteni a harmadik fél szerepet, úgy ahogy ők szeretnék! Ha kellemesen érezzük magunkat, akkor hosszabb távon!
Nővel órákig szeretkezni.