Párt nézni szex közben, ha lehet beszálnék harmadiknak a hölgy örömére.
A házi videók a legjobbak!!!
Egy idősebb 50-60 plusszos hölgy/pár masztizását/szeretkezését
Vágyunk egy bi lány beszálló , vagy nagyon vastag , nagy farkú hetero pasi ( minimum 20cm , bár ha extrém vastag akkor nem feltétel ez sem ) Vas , Zala megyében... de ez úgy látszik csak vágy marad
Egy kedves nőt lepisilhessek.
Ha a puncis, gecis farkamat leszopná valaki aki ért is hozzá.
Tinilànnyal szerelmeskedni...
Ezt én is bírnám!
(Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2023. 01. 22. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon jó lenne korban hozzám illő nővel nagyot szeretkezni, ez csak egy vágy marad sajna.
Már én is próbáltam szervezni hasonlót , de nem nagyon találni olyat, aki kitartó, és valóban tartja is a szavát.
Talán a belefektetett munkát sajnálják, hátha nem térül meg , és nem úgy alakul ahogy szeretnék.
DE az se várható el, hogy egy teljesen ismeretlen pasira, azonnal rákattan a nő . (Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2023. 01. 22. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán a belefektetett munkát sajnálják, hátha nem térül meg , és nem úgy alakul ahogy szeretnék.
DE az se várható el, hogy egy teljesen ismeretlen pasira, azonnal rákattan a nő . (Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2023. 01. 22. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Miniszoknyás háziorvosom engem is leápolhatna autóban...

Nekem az egyik bakancslistás.... Hogy egy igényes párnál úgy lehessek haramadik... Hogy amikor kutya pózban dugja a férj a párját... Én közben nyalhassam a hölgy tagot ! Szívesen tisztára is nyalnám azt a puncit,ha a férje tele élvezi ! Akár fotózni vagy videózni is lehetne....
Egy korrekt kölcsönös szopás, miközben egy hölgy néz minket! Hogy beszáll-e, az csak rajta múlik!
Csak egy VALÓS párt találni…
Moto

Moto
Hàzaspàrnàl szopni a hölgy előtt
Egy dekoratív nő szopna én meg egy màsik dekoratív csinos hölgyet nyalnék. Aztàn együtt szopnànak. Majd egymàs utàn felvàltva lovagolnak rajtam miközben a màsikat nyalom....

Párral lenni és szex közben nyalni őket … majd a teleélvezett puncit kinyalni utána ….és a spermás farkat tisztára nyalni
Szőrös puncit nyalni cíckókat szopni, nagyot szeretkezni,ez volna a igazi vágyam.
33 éves férfiként nagyon vagyom egy felnőtt, de 20 alatti nő puncijara. Semmilyen gázság. Csak kóstolni, érezni, kenyeztetni.

Megkapni egy sexy hölgy punci illatú tangáját. Nagyon kedvemre lenne.