Nem vagyok hazug. Sosem hazudtam neki. Az,hogy vannak olyan vágyaim amiket bátortalanságból nem mondok el neki,nem hazugság .
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 02. 07. kedd 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 07. kedd 09:06

Most miként tekintene, ha tudná miket írogatsz ide? Hazugnak tartana, és igaza is lenne. Majd feltenné a kérdést, hogy ezt miért itt és miért nem vele beszéled meg. Én már átéltem a lebukást itt, nem volt kellemes... uganúgy kibukott az igazság, lett is belőle botrány, de elgondolkoztak otthon...
Jó lenne egyszer látni ahogy a feleségemet 1-2 pasi jól megdugja mindenhol és teleélvezik, utánna pedig kinyalhatnám az utolsó cseppig. De egy másik párt is szívesen végignéznék ugyanígy aztán jól kitakarítanám.
Nem neveztelek hazugnak, bocsánat, ha félreérthető voltam. Engem annak neveztek ugyanezért, amikor lebuktam, ennk már jó 10 éve. Vágyai mindenkinek vannak, szerintem neki is(sőt tuti). Valószínűleg Ő is ugyanúgy van ezzel, hogy Te mit szólnál, ha engedne nekik. (Persze Mi itt mind tudjuk, hogy ez a legfőbb vágyad-talán Ő is)Lehet titkon akar mindenfélét, de valahogy nem meri bevállalni, bevallani, mint ahogy Te a saját dolgaid előtte. Mire jó ez?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 02. 07. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 07. kedd 14:17

Nem vagyok hazug. Sosem hazudtam neki. Az,hogy vannak olyan vágyaim amiket bátortalanságból nem mondok el neki,nem hazugság .
Ápolt növel nagyokat szeretkezni,esetleg a párja előtt is,ez volna a nagy vágyam.
Szívesen 69-eznék egy feleséggel,miközben a férje hátulról dugja ! A kicsusszanó farkat lenyalnám és vissza tenném a helyére... A tele lőtt puncit pedig tisztára nyalnám ! Ez egy régi vágyam !
Feleségemnél elérni hogy "ribanckodjon" előttem... adja át magát az élvezetnek, és más férfiakkal szexljen előttem és velem együtt.:P
Egy helyes néger férfit bevállalnánk ez is egy vágyunk. Egy gang-bang is ott motoszkál a fantáziánkban. Jó feszegetni a határokat. De a legjobb, hogy ebben partnerek vagyunk egymásnak.
Egy hölgy kikezdene a barátnőmmel, és én segitenék neki !
Jó lenne találni egy érett hölgyet aki rá ér napközben és szereti ha maszirozzák és orgazmusig kényeztetik
várom a jelenkezőket
várom a jelenkezőket
Szintén izgatna engem, de minket is ha egy sportos harmincas srác flörtölne a feleségemmel, és kölcsönös szimpátia esetén, akár tartós kapcsolat alakulna ki közöttük....
Végre nagyon szeretném átélni, ahogy egy másik lány az én popsimat kényezteti, tágítja.
Feleségemet ketten baszni egy vastag faszú pasival.
Két nővel egyszerre lenni, akiket kedvemre használok.
Nem mondtam hogy jó... Sőt... De attól még nincs meg bennem a batorság sajnos
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 02. 08. szerda 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 11:13

Nem neveztelek hazugnak, bocsánat, ha félreérthető voltam. Engem annak neveztek ugyanezért, amikor lebuktam, ennk már jó 10 éve. Vágyai mindenkinek vannak, szerintem neki is(sőt tuti). Valószínűleg Ő is ugyanúgy van ezzel, hogy Te mit szólnál, ha engedne nekik. (Persze Mi itt mind tudjuk, hogy ez a legfőbb vágyad-talán Ő is)Lehet titkon akar mindenfélét, de valahogy nem meri bevállalni, bevallani, mint ahogy Te a saját dolgaid előtte. Mire jó ez?
Jó lenne most egy sportos, kerek popsit telespriccelni...
Keményen megszopatni egy bevallalós milfet, televerni az arcát és utana nagyon megdugni... Úgy, ahogy van. Szétszopatva, telespriccelve.
Úgy szexelni,hogy nem zavarja a partnert,ha telt vagyok..
Tarkótól popsiig zippzáras ruha,lassan lehúzni,hallgatni a ciripelést,félúton megállni és kikapcsolni a melltartót,azután végig le egészen.Földre hull a burkolat és előtted a NŐ!
Ez hogy tetszett?
Ez hogy tetszett?
Csajommal és az anyósommal hármasozni.
Meg lovagolni egy formás kb 16/4-es farkat a végén az arcomra élvezne sikerült már a sajátomra élvezni finom volt