Iősebb hölggyel, 50-60 felettivel ismerkednék szivesen.
Több is van: párhoz csatlakozni 3-asra, ill. megdugni a babysitterünket, aki rettentő vonzó, 50 körüli, de sokkal fiatalabbnak kinéző, csinos, vékony, nőies, igazán szemrevaló

Az úgy komoly
De nagyon izgalmas.

Egy legalább öt-hat fős állandó fiútársaság, akik akár naponta alaposan szétkefélnének... :P
Most tetszene, ha az asszony a barátnős találkozásról ondós puncival jönne haza...
50 feletti hölggyel megismerkedni és kellemes délutani orakat egyutttölteni, akár naplemetébe húzódó pillanatokat átélni......
Ez így igaz!
Én sem bírtam rá beszélni!Csak kis csellel sikerült a nővére férje révén!
Most az a "cél",hogy hátha bele megy egy fiatal 30 as pasival akinek vastag 25x 6/7 farka van!
A frigid szex iránt 0 érdeklődés , az akkor meddő próbálkozás!
Én sem bírtam rá beszélni!Csak kis csellel sikerült a nővére férje révén!
Most az a "cél",hogy hátha bele megy egy fiatal 30 as pasival akinek vastag 25x 6/7 farka van!
A frigid szex iránt 0 érdeklődés , az akkor meddő próbálkozás!
Sziasztok
Több alkalommal kerestem már frigid feleségem megdugadahoz nagy farkú férfit
Voltak jelentkezők de a tettek mezejére egyik sem lépett
Nem könnyű egy sex iránt nem erdeklido hölgyet el sabitani de ezért fordulok hozzátokhigy lenne lehetseges
Több alkalommal kerestem már frigid feleségem megdugadahoz nagy farkú férfit
Voltak jelentkezők de a tettek mezejére egyik sem lépett
Nem könnyű egy sex iránt nem erdeklido hölgyet el sabitani de ezért fordulok hozzátokhigy lenne lehetseges
két házas, jófarkú pasival dugni, akik dominánsan megdugnak. Meleg vagyok

egy olyan hölgyet találni akit viszonzás nélkül nyalhatnák orgazmusig és napközben rá ér szabad
kézzel kiverni egy nagy méretes farkat.vagy műpuncival
Egy jó testű csajjal egy jót szexelni. Egy olyannal, aki a popsijába is beenged.Először nyelvvel, ujjal előkészíteni a terepet, aztán ami belefér hajrá, egészen élvezésig...
Most pillanatnyilag egy torokraélvezés.

De jó lenne ma este egy jól seggbe kurhatóbcsaj! Az sem baj, ha van párja, és szereti, ha szendvicsbe van vágva!
Egy párral eltölteni egy éjszakát ahol tabumentesen mindent lehet mindenki mindenkivel alapon akár extrém is
Egy szép popsiba tövig tolni a farkam, jol megjáratni benne.
Az én vágyam, hogy egy lányt kinyalhassak úgy, hogy nem kérek cserébe semmit sem. Csak őt, a punciját és a fenekét, kényeztetném addig hogy a nyelvemre élvezzen. Én végig ruhában, a farkam nem kerül elő, a lány csak kihasználjon erre.
Ismeretlenül odamegyek, "kivégezném" és otthagynám
Ismeretlenül odamegyek, "kivégezném" és otthagynám
Egy kemény csupasz faszt cummantani
Sziasztok. Bp-i Párral ismerkednék ahol a kipróbálhatnám az enyhe bisex játékokat, Teljesen kezdő de nagyon kíváncsi vagyok
Egy cosplay-es lánnyal kipróbálni.