Bele elvezni egy holgybe a parja elott
Ráélvezni egy nőre. Csak úgy, minden egyéb nélkül, pusztán a helyzet izgalma miatt. Egy izgalmas helyen, akár ruhában is lehetne, a párja előtt, vagy a párjával közösen
Találni egy hölgyet heti egyszeri orálra vagy párt.
Nagyon vágyom érettebb 55 év felleti hölgyet kényeztetni alkat mellékes.
Nekem is az egyik legnagyobb vágyam az, hogy a feleségem lássam 3-4 férfival, hogy utána a tele lőtt spermás punciját dughassam.
Sajnos esélytelen, mert nem akar mással dugni.
(Ez egy válasz csibefutam üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos esélytelen, mert nem akar mással dugni.

Egy tűzes punciba most jól megelégedni!
Az sem baj, ha foró száj lenne!
Az sem baj, ha foró száj lenne!
Én is ezt szeretném!
(Ez egy válasz csibefutam üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazán magas esetleg magas nagydarab lánnyal kalandozni,gyengém a hosszú és erős testalkatú lányok.
Akár egyszerre is vagy külön is
(Ez egy válasz Pontos labda üzenetére (2023. 10. 05. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 05. csütörtök 10:02

Találni egy olyan srácot akit,az asszonnyal közösen lecumizhatunk!
Párral szexelni mindenki -mindenkivel alapon hosszútávra olyan házibarát lennék / lehetnék ….

A feleségem- et három sráccal dugni,szopatni,elélveztetni többször egymás után,de ami késik nem mulik!!!

Glory hole egy idegennel
Hát mostanában egyre többet foglalkoztat az hogy három férfi egy nő legyen a felállás. Mondjuk három férfit orálozna a párom előttünk térdelve.
Egy nagyfarkú fehér faszi kúrná az asszonyomát hátulról,aki ezalatt szopna engem,ha tudna az élvezettől Utána meg ami belefér.
A nejem- el hármas négyes szex , az nagyon jó lenne.
Hát, jól esne egy finom, bőnyálas szopás jelen pillanatban...
Nekem egy érettebb is jó lenne, sőt!
(Ez egy válasz kopaszkutya üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Találni egy fiatalabb telt csajszit, hosszabb távra.
Ahogy az enyém sem….
Én is így vagyok vele .Az én feleségem se akar mással kefélni .
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 15. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 15. péntek 21:54
Törölt felhasználó (4684902)

Tudom kissé fura, de jó lenne látni, hogy a párom egy idősebb férfival szexel. Mindezt csak az én kedvemért. De erre esély sincs.