Ez rafinált fantázia
Pár napja egy filmben, amit véletlen találtam, egy törékeny lányt egy férfi tartott a vállánál, kettő a combjait és a derekát tartotta két oldalról, egy negyedik férfi a lány combjai között... nem az én műfajom, mégis ijesztően izgató volt. Számomra volt ijesztő, hogy izgalmasnak tartottam
https://www.imagefap.com/photo/375974137/ itt egy screenshot a filmből
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 18. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 18. szerda 10:57

Törölt felhasználó (3062242)

Vágynak vágy viszont olyan vágy amit egyszer már átéltem és még mindig vágyom rá hogy, a párom a hasamon feküdjön fogjam a lábait nagy terpeszben a levegőben és egy másik pasi keményen megdugja.
Több téma felé is érdeklődünk mostanában...
69-es orál közben a párom egy nagyfarkú férfi dugja, időnként a számba is átteszi, majd a végén a popsira élvez amit én tovább nyalok,
Párom egyszerre kapjon 3 farkat, azaz a szája, puncija, popsija egyszerre ki legyen tömve,
Ugyanez, csak a két farok a punciban egyszerre,
Kezét hátrakötve három pasit végezzen ki szájjal, s mindenki a szájába, arcára mellére élvezzen,
és végül egy helyes igényes pasit ketten végezzünk ki szájjal, s a végén a szánkba élvezzen, majd mi az eredménnyel csókolózzunk...
69-es orál közben a párom egy nagyfarkú férfi dugja, időnként a számba is átteszi, majd a végén a popsira élvez amit én tovább nyalok,
Párom egyszerre kapjon 3 farkat, azaz a szája, puncija, popsija egyszerre ki legyen tömve,
Ugyanez, csak a két farok a punciban egyszerre,
Kezét hátrakötve három pasit végezzen ki szájjal, s mindenki a szájába, arcára mellére élvezzen,
és végül egy helyes igényes pasit ketten végezzünk ki szájjal, s a végén a szánkba élvezzen, majd mi az eredménnyel csókolózzunk...
Vágynak vágy viszont olyan vágy amit egyszer már átéltem és még mindig vágyom rá hogy, a párom a hasamon feküdjön fogjam a lábait nagy terpeszben a levegőben és egy másik pasi keményen megdugja.
Mostanában engem az izgat nagyon, hogy csatlakozzak egy párhoz, akikre szájjal rá segíthetek, kutyába például ahogy dugnak nyalom a puncit és a faszt is vagy popsit
Egy domináns hölgy nyalószolgája lenni.
Nem is tudom. Nagyon feszülnek a golycsik...
Egy olyat én is nagyon szeretnék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 15. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 15. vasárnap 21:29
Törölt felhasználó (869024)

Szőrös, természetes nőt találni.
Normális bi párt találni.
Szőrös, természetes nőt találni.
Hozzuk össze
(Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 08. vasárnap 22:15

A feleségem- et három sráccal dugni,szopatni,elélveztetni többször egymás után,de ami késik nem mulik!!!

Egy párhoz csatlakoznék de csak úgy hogy a hölgy az ölembe fekszik én fogdosom a melleit a párja meg dugja!
Szívesen megnéznék 2 lányt ahogy játszanak egymással aztán persze én is csatlakoznák!
Azt nagyon megnézném, ha összejön videót mindenképpen csináljátok.
Ügyes a párod biztos elbírna 3 sráccal is! (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 08. vasárnap 16:36
Ügyes a párod biztos elbírna 3 sráccal is! (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát mostanában egyre többet foglalkoztat az hogy három férfi egy nő legyen a felállás. Mondjuk három férfit orálozna a párom előttünk térdelve.
Szia,sziasztok!És a Feleséged benne lenne?Nekem is régi vágyam,h egy ilyen találkozón részt vegyek...
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 08. vasárnap 16:36

Hát mostanában egyre többet foglalkoztat az hogy három férfi egy nő legyen a felállás. Mondjuk három férfit orálozna a párom előttünk térdelve.
Kurvàs szerepre egy anyuka vagy egy dögös nagymamát.
Szia! Jelentkezem... mikor .. hol???
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2023. 10. 11. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 11. szerda 11:45

Találni egy 46+ pasit aki a jelenlegi ( nem a képen lévő) barátnőmet elöttem megdugná
Jó lenne le szopni egy szép faszt.
Találni egy szőrös puncis szeretőt! Az se baj, ha a hónalj is szőrös! Imádnám!
Nekem van egy óriási vágyam:
Ha valakinek jelentkezik az ember a hirdetésére írjon már vissza legalább annyit, hogy Te paraszt nem téged kereslek!
Ha valakinek jelentkezik az ember a hirdetésére írjon már vissza legalább annyit, hogy Te paraszt nem téged kereslek!
Páromat megnézni egy lánnyal nagyon szexi lenne. Keresünk lányt