Találni egy SUB nőt és egy jot kirandulni vele .....
Megadom a tétet
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 15:40

Emelemca tétet.
)) Találkozni egy párral ahol a csaj nagyon alaposan kinyalja a fenekemet, utána kőkeményen megbaszom és beleélvezek. A férfi ezután a spermámmal teli punciját kényezteti

Emelemca tétet.
)) Találkozni egy párral ahol a csaj nagyon alaposan kinyalja a fenekemet, utána kőkeményen megbaszom és beleélvezek. A férfi ezután a spermámmal teli punciját kényezteti
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Na ezzel nem vagy egyedül.
Más pasi után kinyalni a páromat.
Ne ítélj, hogy ne iteltess
a topic neve: vágyak… csak őszintén.

Az egyik legjobb a popsinyalás!
(Ez egy válasz dolomite üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 09:59

Találkozni egy félreeső de nyilvános helyen egy párral, és a hölgy popsiját alaposan kinyalni hátulról miközben a férj nézi!
Találkozni egy félreeső de nyilvános helyen egy párral, és a hölgy popsiját alaposan kinyalni hátulról miközben a férj nézi!
Egy gyönyörű punci ami elöttem meg lett dugva és egyszercsak előbukkan belőle egy nagy, masszív, sűrű hófehér spermacsepp ami lassan elkezd lefelé folyni a szemeremajkakon egészen be a popsilyukig. Gyönyörködök benne egy ideig, majd a meredező farkammal vissza terelem a kifolyt anyagot a bejárat irányába, majd lassan visszamasszírozom bele mélyen a puncijába és úgy dugom tovább az újabb élvezésig! Ez nagy vágyam lenne negélni.

Ezen én is szoktam gondolkodni ,hogy más veri a feleségem elött .Kíváncsi lennék a reakciójára .Vajon mit csinálna .
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 06:27

Mostanában arra vágyom, hogy egy diszkrét feleséggel szeretkezzek, vagy csak kiverhessem előtte.
Megismerkedni egy párral a hármas szexszet átélni a hölgy punciját kinyalni.
Mostanában arra vágyom, hogy egy diszkrét feleséggel szeretkezzek, vagy csak kiverhessem előtte.
Régi vágyam-részt venni egy PINÁBA ÉLVEZŐS GANG-BANG Partin...
Megismerkedni egy perverz 50-hölgyel vagy párral.
60 plusszos érett hölggyet kipróbálni kényeztetni.
Párral szexelni mindenki -mindenkivel alapon hosszútávra olyan házibarát lennék / lehetnék / teleélvezett spermás puncit kinyalni /
A páromnak volt-van egy nagy vágya amit már sajnos èn nem tudok teljesiteni,a szègyenèrzete miatt soha nem mondta mig aktivan bennevoltam minden fèla felállásu kapcsolatban,pedig lett volna alkalma!Röviden,ki szerette-szeretnè probálni,hogy miljen amikor a lány háttal lovagol a fiunak ès ő nyalogatja a csikolját...
Megismerkedni egy normális bi párral.
Maszkban lekúrni több nőt aki erre vágyik.
Szolga lány, az kellene nekem
18-22 közötti. Amint megérkezik már vetkőzhet is, csak egy fekete tanga lehetne rajta. Csak négykézláb közlekedhetne a lakásban. Kezdésnek agyon fogdosnám aztán kézi kefével felsöpörné a padlót, ha végzett a lábamhoz leülhet. Akkor már faszozhatna kicsit. Élvezésig szopatnám vele a faszom aztán mehet mosogatni.
Ha végzett jöhet a kv, cigi és közben keményre szopja a farkam, majd seggbe baszás. A lakásnak ragyogni kell mire az asszony haza ér. A jól végzett munka örömére punci döngetéssel zárunk. Aztán öltözik és megy.

18-22 közötti. Amint megérkezik már vetkőzhet is, csak egy fekete tanga lehetne rajta. Csak négykézláb közlekedhetne a lakásban. Kezdésnek agyon fogdosnám aztán kézi kefével felsöpörné a padlót, ha végzett a lábamhoz leülhet. Akkor már faszozhatna kicsit. Élvezésig szopatnám vele a faszom aztán mehet mosogatni.
Ha végzett jöhet a kv, cigi és közben keményre szopja a farkam, majd seggbe baszás. A lakásnak ragyogni kell mire az asszony haza ér. A jól végzett munka örömére punci döngetéssel zárunk. Aztán öltözik és megy.