Mi tortenik itt kerem szepen? Mindenkinek lefagyott a f… ujja es befagyott a p… tintatartoja, hogy ekkora a pangas? Napok ota nincs uj amator kep/video, a forumban is csak par torzstag kommentel.
Fegyvert kezbe es tuzelese keszen indulas!
Fegyvert kezbe es tuzelese keszen indulas!

Videót nézni a páromról amin mással szexel.
Ott tényleg magasan van a léc... Privát házibuli?
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2024. 01. 10. szerda 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 10. szerda 20:10

Jó lenne a megígért fősulis pár és barátnőjük megjelenne a pénteki ötösfogathoz. De miért is jönne össze, ha mindent lebeszéltünk.
Jó lenne a megígért fősulis pár és barátnőjük megjelenne a pénteki ötösfogathoz. De miért is jönne össze, ha mindent lebeszéltünk.
Ketten kényeztetni a páromat!

eléggé izgató
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 01. 09. kedd 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 09. kedd 23:13

Az én fantáziám mostanában nagyon foglaloztatja páromat látni egy másik nővel,hogy egymást nyalják illetve straponnal egymást dugják.
A másik, hogy orálisan kényeztet 3 pasit egyszerre.
A harmadik pedig egy fekete farok járjon benne.
67 éves szomszéd hölgyet kényeztetni. Tudomásom szerint özvegy de aktív lenne
Párral szexelni mindenki -mindenkivel alapon hosszútávra olyan házibarát lennék / lehetnék / teleélvezett spermás puncit kinyalni ……

Az én fantáziám mostanában nagyon foglaloztatja páromat látni egy másik nővel,hogy egymást nyalják illetve straponnal egymást dugják.
Sziasztok. Fincsi punci. Van egy-két tippem
(Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2024. 01. 06. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 09:10

Nagyon izgat ,hogy ki mit csinálna a feleségemmel .Nagyon beizgat a gondolat .
jelentkezzen egy szexre kiéhezett nagymama!
elkérném pár órára,és azon filoznál hogy mit csinálnak vele,
aztán mikor hazaérne,neked elmesélné-miközben neked is a kedvedre tesz (Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2024. 01. 06. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
aztán mikor hazaérne,neked elmesélné-miközben neked is a kedvedre tesz (Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2024. 01. 06. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Megnéztem a képeket nagyon szép punci. Szépen lassan elkezdenék nyalni egészen addig ameddig nem kérné könyörpgne a dákoért ekkor is csak lassan szépen felnyársalnám hátulról majd egyre nagyobb tempóban kapná. Rá rávernék arra a formás popsijára és közben a másik kezemmel finoman de húznám a haját. Mikor pedig jönne a vég megajándékozták az arcát száját vagy a ciciket egy nagy adag meleg spermával. Remélem tetszik
(Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2024. 01. 06. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon szépen köszönjük .
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 12:55
Törölt felhasználó (3878652)

Szép a nejed puncija!
Szép a nejed puncija!

Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.
Mi is a vàgyam?
Találni egy olyan partnert aki
( itt fontos tudni, hogy házasságban élek van több gyerek is
Csak sajnos az asszony nem elégít ki szájjal és ez nagyon hiányzik :( )
Akihez meló előtt vagy meló után csak elszaladok, és pik pak segít rajtam szájjal
Ami sajnos nehézkes, hogy Százhalombatta lenne a hely
Na ha lenne egy ilyen illető mint nő, lány, hölgy vagy fiatal fiú, férfi
Az maga lenne csak a szép
Találni egy olyan partnert aki
( itt fontos tudni, hogy házasságban élek van több gyerek is
Csak sajnos az asszony nem elégít ki szájjal és ez nagyon hiányzik :( )
Akihez meló előtt vagy meló után csak elszaladok, és pik pak segít rajtam szájjal

Ami sajnos nehézkes, hogy Százhalombatta lenne a hely
Na ha lenne egy ilyen illető mint nő, lány, hölgy vagy fiatal fiú, férfi
Az maga lenne csak a szép

sziasztok)
egy bise gruppenben részt venni))) kis sminkkel, és miniszoknyában...
egyből tudnák: bárki használhatja számat popsimat)))
egy bise gruppenben részt venni))) kis sminkkel, és miniszoknyában...
egyből tudnák: bárki használhatja számat popsimat)))
Egyébként szeretnék egy olyan nőt találni,aki velem él, őszintén szeret,de szeresse nagy fastag faszt....mert az enyém nem az
És szeretnék vele nyitott kapcsolatban/házasságban élni úgy hogy csak mi tudjuk ezt a titkot.... Menjen el,sexeljen,de amikor haza jön mesélje el és had nyaljam ki és dugjam meg a frissen megdugott kitágult punciját....nekem az a legnagyobb vágyam.

És szeretnék vele nyitott kapcsolatban/házasságban élni úgy hogy csak mi tudjuk ezt a titkot.... Menjen el,sexeljen,de amikor haza jön mesélje el és had nyaljam ki és dugjam meg a frissen megdugott kitágult punciját....nekem az a legnagyobb vágyam.