Nekem nagyon bejönnek az általad megcélzott korú hölgyek. Vágyam számomra is hogy Budapesten talalni egy kedves, odaadó hölgyet.....
(Ez egy válasz istvan.kovacs89 üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 12:06

A vágyam 60-70 éves nővel szexelni. Hol találhatnék ilyet 35 évesen?
A vágyam 60-70 éves nővel szexelni. Hol találhatnék ilyet 35 évesen?
Találni egy párt akik egyszerre szopnának és nyalnák a fenekem. Utána együtt szopnának majd mindkettőt megdugnám...
Jo lenne mar valakit talani nőt lanyt part budapesten rendszeresre
Végre találni egy olyan férfit akit szintén dug a neje néha.
Leszopni egy pasit a párja előtt...
Ezt kifejtened pontosabban? Kire gondolsz? Mert igy eleg felreertheto.
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2024. 03. 17. vasárnap 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Babát vajon lehet gangbangban dugni pl. szendvicsben?
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám...
Egy idegen nőt szopatni a párja jelenlétében.
Kikötözve még érdekesebb.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 03. 12. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 12. kedd 21:15

Ugyan kikötözés nélkül, de szemtakaróval úgy, hogy nem tudja azt, éppen ki kényezteti, simogatja, nyalogatja, dugja meg valaki, ez nálunk is egy újra és újra előkerülő fantázia-vágy.
Nekünk sikerült
(Ez egy válasz motorosnudista üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 13:20

Ha meztelen párom egy férfi megmasszírozná, de sajnos csak vágy marad. Legalább is egyelőre.
Hófehérke és a hét törpe?
(Ez egy válasz nikike üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 19. csütörtök 17:42

Sokszor elképzelem,hogy stoppolok,mert lerobbant az autóm,és egy kisbusz áll meg,és én beszállok és ott hét munkás van,akik munkából hazafelé tartanak.mmmm,szerintem a többit kitaláljátok

Ugyan kikötözés nélkül, de szemtakaróval úgy, hogy nem tudja azt, éppen ki kényezteti, simogatja, nyalogatja, dugja meg valaki, ez nálunk is egy újra és újra előkerülő fantázia-vágy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 12. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 12. kedd 19:36
Törölt felhasználó (4447572)

Még mindig az, hogy a a páromat jól megdugja egy fiatalabb srác, úgy hogy ki van kötözve és a szeme is be van kötve.
Ez jo, ez tetszik. Kovetkezo huncutkodaskor feldobom neki az otletet, kivancsi vagyok mit szol hozza.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 12. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 12. kedd 19:36
Törölt felhasználó (4447572)

Még mindig az, hogy a a páromat jól megdugja egy fiatalabb srác, úgy hogy ki van kötözve és a szeme is be van kötve.
Egy olyan nőt találni aki szexelnek velem és a legjobb
barátommal !
És nem zavarná ,sőt élvezni hogy egy kis bixesz kaland is bele keveredne !
barátommal !
És nem zavarná ,sőt élvezni hogy egy kis bixesz kaland is bele keveredne !
Egy nagymamával tartos kapcsolatot létrehozni.
Van itt par masszor a forumon. Kerdezz korbe, tobbrol olvastam jo dologokat. Nem annyira vad dolog, biztosan ossze lehet hozni.
(Ez egy válasz motorosnudista üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 13:20

Ha meztelen párom egy férfi megmasszírozná, de sajnos csak vágy marad. Legalább is egyelőre.