Egy 60-70 éves nővel akarom azt megcsinálni, hogy kutyapózt venne fel, én pedig kinyalnám a segglyukát, majd nagyon keményen megbasznám és a segglyukára élveznék. Ha tudtok ilyen hölgyet aki benne lenne, szóljatok

Álmom szerelmeskedni egy extrém kövér, 200 kg körüli nővel. Rajongok a hatalmas idomokért!
Hajnalban csatlakozhatna hozzánk egy csini hölgy.. laza kis afterozáshoz..

Ha meztelen párom egy férfi megmasszírozná, de sajnos csak vágy marad. Legalább is egyelőre.
Van itt par masszor a forumon. Kerdezz korbe, tobbrol olvastam jo dologokat. Nem annyira vad dolog, biztosan ossze lehet hozni.
(Ez egy válasz motorosnudista üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 13:20

Ha meztelen párom egy férfi megmasszírozná, de sajnos csak vágy marad. Legalább is egyelőre.
Egy nagymamával tartos kapcsolatot létrehozni.
Egy olyan nőt találni aki szexelnek velem és a legjobb
barátommal !
És nem zavarná ,sőt élvezni hogy egy kis bixesz kaland is bele keveredne !
barátommal !
És nem zavarná ,sőt élvezni hogy egy kis bixesz kaland is bele keveredne !
Még mindig az, hogy a a páromat jól megdugja egy fiatalabb srác, úgy hogy ki van kötözve és a szeme is be van kötve.
Ez jo, ez tetszik. Kovetkezo huncutkodaskor feldobom neki az otletet, kivancsi vagyok mit szol hozza.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 12. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 12. kedd 19:36
Törölt felhasználó (4447572)

Még mindig az, hogy a a páromat jól megdugja egy fiatalabb srác, úgy hogy ki van kötözve és a szeme is be van kötve.
Ugyan kikötözés nélkül, de szemtakaróval úgy, hogy nem tudja azt, éppen ki kényezteti, simogatja, nyalogatja, dugja meg valaki, ez nálunk is egy újra és újra előkerülő fantázia-vágy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 12. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 12. kedd 19:36
Törölt felhasználó (4447572)

Hófehérke és a hét törpe?
(Ez egy válasz nikike üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 19. csütörtök 17:42

Sokszor elképzelem,hogy stoppolok,mert lerobbant az autóm,és egy kisbusz áll meg,és én beszállok és ott hét munkás van,akik munkából hazafelé tartanak.mmmm,szerintem a többit kitaláljátok

Nekünk sikerült
(Ez egy válasz motorosnudista üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 13:20

Kikötözve még érdekesebb.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 03. 12. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 12. kedd 21:15

Ugyan kikötözés nélkül, de szemtakaróval úgy, hogy nem tudja azt, éppen ki kényezteti, simogatja, nyalogatja, dugja meg valaki, ez nálunk is egy újra és újra előkerülő fantázia-vágy.
Egy idegen nőt szopatni a párja jelenlétében.
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám...
Babát vajon lehet gangbangban dugni pl. szendvicsben?
Ezt kifejtened pontosabban? Kire gondolsz? Mert igy eleg felreertheto.
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2024. 03. 17. vasárnap 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Leszopni egy pasit a párja előtt...
Végre találni egy olyan férfit akit szintén dug a neje néha.
Jo lenne mar valakit talani nőt lanyt part budapesten rendszeresre