Nagyon jó, ilyet én is szívesen látnék!
(Ez egy válasz MLparos üzenetére (2024. 03. 29. péntek 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 29. péntek 04:27

Feleségemet làtni ahogy élvez egy fiatal nagyfarkú helyes fiúval.
Nagyon jó, ilyet én is szívesen látnék!
(Ez egy válasz MLparos üzenetére (2024. 03. 29. péntek 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 29. péntek 04:27

pia nálam behűtve...
haverom is ráér...
váltsd valóra vágyaid velünk! (Ez egy válasz Nikolett10 üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
haverom is ráér...
váltsd valóra vágyaid velünk! (Ez egy válasz Nikolett10 üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy iszogatós buli után 2 pasival szexelni.
gyerekek,milyenek az arak privat szextalin? szombathely kornyeke erdekelne...
Az 50-es asszonykák nagyon izgalmasak tudnak lenni!
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2024. 03. 27. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretkezni egy csinos, fekete combfix neccharisnyás, harisnyatartós, tűsarkú cipős középkorú csajjal.
Sziasztok.50-es hölgynek a szeretője lenni.Ez egy nagy vágyam.
Megyeri híd alatt unatkozó hölgyet,párt kényeztetni úgy 1 óra múlva. Élvezésig játszadozni.
Egy állandó helyel rendelkező aktív-uni partner taláni akit érdekel a popsim kényeztetése.
Megismerni egy igazán Nőies passzív Pasit aki szereti a Női ruhát és fehérneműt vagy egy olyan párt ahol a Pasi is szereti a Női ruhát - fehérneműt!
Sportmotoros pasival szexelni.

Már én is rendesen drukkolok pár embernek (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2024. 03. 24. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Hetero férfiként találni egy független férfit akit alkalmanként szájjal kényeztethetnék ,mindenféle viszonzás nélkül !
Régi vágyam hogy találjak egy csajt akit hosszan nyalhassak puszilgasak ez valahogy kimaradt az életéből.
Bakker, ezt már elmondtad vagy 50-szer. Találj már ki mást.
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2024. 03. 24. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 24. vasárnap 15:03

Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Sajnos ő csak velem hajlandó szexelni. :(
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2024. 03. 24. vasárnap 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
izgi ez is
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 24. vasárnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 24. vasárnap 13:24
Törölt felhasználó (4713328)

BDSM
Egy sub pár (férfi , nő) használata dom ként.
Dogging szex maszkban , akár többszöri találkozással. Csak a "menetért".
Használva, tárgyiasitva.
Egy sub pár (férfi , nő) használata dom ként.
Dogging szex maszkban , akár többszöri találkozással. Csak a "menetért".
Használva, tárgyiasitva.