Messze vagy, az a baj :/
(Ez egy válasz nn1995 üzenetére (2024. 04. 06. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha még esetleg kerestek en készen álok
(Ez egy válasz ipppiapppacs üzenetére (2024. 04. 05. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 05. péntek 14:04

Vékony, fiatal, nagyfarkú fiú, aki ráültetné a farkára a nejem
Szia. Szívesen benne lennék.....
(Ez egy válasz Nikolett10 üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sogonommel es a nejemmel harmasban egy ejszaka csodalatos lenne ....
Fantazialok nagymamival valo szexelésre. Megbizhato fiatalemberként, megbizhato nagymamival lenne a vágyaim közt ez

Az nekem is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 15:40
Törölt felhasználó (4728732)

Sogonommel es a nejemmel harmasban egy ejszaka csodalatos lenne ....
Hat igen…. A sogorno nagy vágy… bár az asszony is nyitott lenne ra

Kicsit félreérthető. A sogornőd vagy a párod kellene puhitani?
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 08. hétfő 07:05

Hat igen…. A sogorno nagy vágy… bár az asszony is nyitott lenne ra

Haver feleségét megkósTolnám.
Egy normáli házaspár akikkel összejárhatnék rendszeresen (hetero)
Több Hölggyel közösen masztizni
Szerintem mindkettőt kellene, azért ez nem egy szokványos felállás. Van ahol működik. Kinek mi fér bele, persze jön a sav, hogy családon belül meg izé, de mindenkinek van a rokonságban legalább egy valamire való a másik nemből, akire elimeréssel csettintünk. Nálunk a nem mindhárom(?) részről nem, pusztán a belénk nevelt erkölcsi normák, amik komoly gátakat szabnak annak, hogy elszabaduljon a szenvedély. A fékek kellenek egy kapcsolatba, ha sógornő, ha sógor vagy akár jóbarát/barátnő. Nem minden áron.
(Ez egy válasz nooti üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Az jutott most eszembe, hogy a párom most ahogy nézi a tévét a nappaliban, teljesen meztelen, egy nagy vastag farkú pasi betoppanna elé és irgalmatlanul megdugná..és én meg a hálószobában végig hallgatnám
Találni egy hölgyet vagy párt a korosztályomból.
Egy tantra, lingam masszázs jól esne...
Normális korom beli férfit találni aki benne lenne közös/kölcsönös masztiban elsőalkalomra és nem tűnik el beszélgetés közben
akár a felesége/párja is ott lenne, nézhetné vagy rá vernénk vagy valami

Az utóbbi időben a romák izgatnak. Közülük is a sötétebb bőrűek, akiknek nagy vastag fekete a farkuk. Érdekes, hogy a négerekre is gondolok néha, de ők annyira mégsem izgatják a fantáziám. Talán mert a romák sokkal jobban alázva szexelnek. Én magyar csajszi vagyok.
Na igen az erkölcsi norma eleg nagy gátat szab. Meg a parok közti bizalom, őszinteség es talan a bátorság is. Mi párommal megbeszeltük hogy kicsit felvetjük a négyes gondolatat de havernak ha ket elete lenne az is keves lenne hogy meg merje kerdezni a párjat erről az egeszről.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2024. 04. 09. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 09. kedd 20:25

Szerintem mindkettőt kellene, azért ez nem egy szokványos felállás. Van ahol működik. Kinek mi fér bele, persze jön a sav, hogy családon belül meg izé, de mindenkinek van a rokonságban legalább egy valamire való a másik nemből, akire elimeréssel csettintünk. Nálunk a nem mindhárom(?) részről nem, pusztán a belénk nevelt erkölcsi normák, amik komoly gátakat szabnak annak, hogy elszabaduljon a szenvedély. A fékek kellenek egy kapcsolatba, ha sógornő, ha sógor vagy akár jóbarát/barátnő. Nem minden áron.

Próbáltuk. Lehet velük a szexről beszélni de éles a váltás ha pikansabbá válik a téma. Ök monogám pár. Elfogadtuk. Azt meg se birnák emészteni ha beszelnénk a mi hármas élményünkről.
Majd rájönnek! Később...
De az már késő. (Ez egy válasz nooti üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 11. csütörtök 14:55
De az már késő. (Ez egy válasz nooti üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Próbáltuk. Lehet velük a szexről beszélni de éles a váltás ha pikansabbá válik a téma. Ök monogám pár. Elfogadtuk. Azt meg se birnák emészteni ha beszelnénk a mi hármas élményünkről.