Ezt korábban megléptem és hát... Nem részletezem, de rendszeres és alkalmanként többszörös szex lett a vége. Először csak csók volt, utána órákig állt és többször kellett magamon segíteni mire lankadt a lelkesedés.
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 06:04

a kolléganömet kinyalni,élvezésig!együtt járunk munkába,de még nem mertem célozni rá!imádnám kényeztetni!
szia!és elöször,hogyan tálaltad neki?hogy céloztál rá,hogy kivánod?köszi a választ.
(Ez egy válasz nagytib78 üzenetére (2024. 09. 27. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 13:42

Ezt korábban megléptem és hát... Nem részletezem, de rendszeres és alkalmanként többszörös szex lett a vége. Először csak csók volt, utána órákig állt és többször kellett magamon segíteni mire lankadt a lelkesedés.
Sziasztok!
Párommal pedzegetjük a strapon témát .
Elsősorban amolyan dupla oldalúra gondoltam , hogy mindketten éreztünk valamit, mi erről a véleményetek , tapasztalatotok úgy alapjába véve a felcsatolhatós témáról?
Elsősorban amolyan dupla oldalúra gondoltam , hogy mindketten éreztünk valamit, mi erről a véleményetek , tapasztalatotok úgy alapjába véve a felcsatolhatós témáról?
Vágyom ara hogy egy nő ráüljön az arcomra és hosszan nyaljam.
Nekünk eddig bejön a strapon téma. Nálunk még csak a felcsatolható van. De tervezzük mi is rendelni két oldalut. De a sima is remekül bevált nekünk egyenlőre.
(Ez egy válasz Hodor92 üzenetére (2024. 09. 27. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 19:45

Sziasztok!
Egy kitágított,gömbölyű,popsilyukat kényeztetni minden formában!!!
Cuckold, beleélvezni más feleségébe és végignézni ahogy a férj kinyalja
Beszélgetnék férjekkel akik dugatnák a nejüket idegen férfiakkal. De az asszonyt még nem sikerült rávenni.
Biszex korombeli párral megismerkedni ,és házibarát szerepet betölteni .
itt vagyok
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2024. 09. 28. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 28. szombat 16:31

Beszélgetnék férjekkel akik dugatnák a nejüket idegen férfiakkal. De az asszonyt még nem sikerült rávenni.
Egy igazi plátói szeretkezést
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 09. 28. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretném ha valaki egy egész hétvégén át dugná a duci kis feleségem. Végig teljesen meztelenül lennénk.
Hogy jelentkezzen egy hölgy aki szívesen leszopna és a melleire élvezhetnék.
Budapesti hölgyel este kalandozni

4 5 fiú
Szia idősebb nővel levelezni szexuális téren.
Kipróbálni magam egy kellemes, igényes és csinos 40-es nő társaságában, akár egy kis kölcsönös popsinyalással megspékelve

Egyik vágyam alul feküdni, felettem a csaj kutya pózban, akit egy másik csávó dug hátulról. Nyalom mindkettőjüket, majd ha elélvez a csaj puncit tisztára nyalom. Közben a csaj engem kényeztet szájjal..
Izgi vàgy tetszik
(Ez egy válasz analpassionboy üzenetére (2024. 10. 01. kedd 02:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 01. kedd 02:44

Egyik vágyam alul feküdni, felettem a csaj kutya pózban, akit egy másik csávó dug hátulról. Nyalom mindkettőjüket, majd ha elélvez a csaj puncit tisztára nyalom. Közben a csaj engem kényeztet szájjal..
Szeretném, ha egy dom segítene felfedezni a határaimat. Hogy olyan dolgokat csináljunk, amiről sejtésem sem volt, hogy szeretek, amíg ő nem kényszerített bele. Olyan izgalmas