Gondolom , ès nem volt titkolózàs ès egyèbb, gondolom .
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 25. péntek 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 25. péntek 10:30
Törölt felhasználó (4758733)

A kapcsolat kezdetétől eltelt egy év mire ez felvetődött. Kellett a bizalom ahoz hogy ezt megvalósításra kerülhessen. De ez mellett volt jo pár más dolog is ami izgalmas volt és megvalósításra került.
A kapcsolat kezdetétől eltelt egy év mire ez felvetődött. Kellett a bizalom ahoz hogy ezt megvalósításra kerülhessen. De ez mellett volt jo pár más dolog is ami izgalmas volt és megvalósításra került.
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 10. 25. péntek 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintünk ha Ti így élvezitek, szeretitek, és jót tesz a kapcsolatotoknak akkor nem kell más véleményére adni.
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2024. 10. 25. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 25. péntek 08:54

Nálunk is működik a kölcsönadás rendszeresen, és hihetetlen pluszt ad a folytatáshoz. De ahány ember, annyi szokás, mi is kaptunk már elítélő kritikát ez miatt.
Nálunk is működik a kölcsönadás rendszeresen, és hihetetlen pluszt ad a folytatáshoz. De ahány ember, annyi szokás, mi is kaptunk már elítélő kritikát ez miatt.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 23:39

Nálunk már volt kölcsön adás többször is,nagyon brutál volt,kaptam videót,kèpet,nagyon izgató szexi ,dolog.Talán jobb mint a hármas szex.Nagy vágyam hogy kèt pasi vigye el otthonról,majd mikor,alaposan megdugták, ès visszahozzák nekem, elmesèlik mit műveltek vele ,akkor jövök èn.Kicsit extrèm ,de mi vmièrt nagyon èlvezzük.
Szeretnék egy lezbikus csajt kinyalni mindenét.
Jó lenne megtudni kivel volt még a párom akiről nem tudok. Bevallani nem fogja,mert azt hiszi megbántana pedig valójában izgatna.
Imádok így kényeztetni
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2024. 10. 23. szerda 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)

na ezt is imádnám , mármint így visszakapni
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 25. péntek 04:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 25. péntek 04:05
Törölt felhasználó (4758733)

Sziasztok. Jó pár évig voltam házibarát egy párnál. Ott volt olyan eset amikor a férj tudtával kettesben voltam a hölggyel. Elősször masszázs és szex, és ezt videó is rögzítette. Imádta így visszakapni a párját és végignézni videón.
Van pár titkos vágyam.
Glory hole,spermas dolgok,kukkolás
Glory hole,spermas dolgok,kukkolás
Sziasztok. Jó pár évig voltam házibarát egy párnál. Ott volt olyan eset amikor a férj tudtával kettesben voltam a hölggyel. Elősször masszázs és szex, és ezt videó is rögzítette. Imádta így visszakapni a párját és végignézni videón.
Találni egy fiatal lányt,vagy lánypárt,vagy 2 barátnőt hármasra
Nálunk már volt kölcsön adás többször is,nagyon brutál volt,kaptam videót,kèpet,nagyon izgató szexi ,dolog.Talán jobb mint a hármas szex.Nagy vágyam hogy kèt pasi vigye el otthonról,majd mikor,alaposan megdugták, ès visszahozzák nekem, elmesèlik mit műveltek vele ,akkor jövök èn.Kicsit extrèm ,de mi vmièrt nagyon èlvezzük.
(Ez egy válasz csakegynormálispasi üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 16:08

Lehet nincs ilyen senkinél
ezért is a vágyaknál van. Számomra izgalmas és izgató ha egy férfi kölcsön adja a párját, ha számára is izgalmas az, hogy közben nem tudja, nem látja mit csinálunk a feleségével csak a fantáziára, fülére van bízva.

Simán játszható dolog lenne, nyilván abban az esetben ha ehez a megfelelő pár is adott volna,
de amúgy nem rossz kis fantázia ez! (Ez egy válasz csakegynormálispasi üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 15:15
de amúgy nem rossz kis fantázia ez! (Ez egy válasz csakegynormálispasi üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Kipróbálni a cuckold együttlétet egy szimpi pár feleségével. Szobát foglalva, elmenni a hölggyel mikor megérkezünk felhívná a férjét kihangosítana minket és az elejét végig hallgatná a férje, ahogy csókoljuk izgatjuk egymást. Majd letennénk a telefont, hogy még izgalmasabb legyen a férjnek, közben a hölgy telefonjával csinálnánk képet és videót aztán néha egyet átküldene neki, ahogy épp benne vagyok. Majd mikor hazament elmesélné, megmutatná neki hogy érezte magát.
Lehet nincs ilyen senkinél
ezért is a vágyaknál van. Számomra izgalmas és izgató ha egy férfi kölcsön adja a párját, ha számára is izgalmas az, hogy közben nem tudja, nem látja mit csinálunk a feleségével csak a fantáziára, fülére van bízva.

Kipróbálni a cuckold együttlétet egy szimpi pár feleségével. Szobát foglalva, elmenni a hölggyel mikor megérkezünk felhívná a férjét kihangosítana minket és az elejét végig hallgatná a férje, ahogy csókoljuk izgatjuk egymást. Majd letennénk a telefont, hogy még izgalmasabb legyen a férjnek, közben a hölgy telefonjával csinálnánk képet és videót aztán néha egyet átküldene neki, ahogy épp benne vagyok. Majd mikor hazament elmesélné, megmutatná neki hogy érezte magát.
ilyen nincs
(Ez egy válasz csakegynormálispasi üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 15:15

Ez nekem is tetszene
Szopatni miközben ujjazzák a seggemet.
Nyalószolgának lenni.