Szeretném egy fiatal szexi cigány tinicsaj fenekébe dugni az orrom, miközben a punciját nyalom hátulról és a fenekét "dugom" az orrommal.
Ez nagyon jól hangzik)
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 29. vasárnap 08:18
Törölt felhasználó (4758159)

Szeretném ha valaki egy egész hétvégén át dugná a duci kis feleségem. Végig teljesen meztelenül lennénk.
Valakivel egy közös faszverés egymás párja bugyijának szagolgatása közben...
Szia.Szívesen segítek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 29. vasárnap 08:18
Törölt felhasználó (4758159)

Szeretném ha valaki egy egész hétvégén át dugná a duci kis feleségem. Végig teljesen meztelenül lennénk.
Találni egy megbizható csajt akinek alkalmanként a rabszolgálya lenék.
Egy nagyfarkú pasit szopni élvezésig a párjával majd egy hármas gabalyodás….
Nem rég mentem szét a feleségemmel, és most ezt akarom:
Csak és kizárólag 60 év feletti nővel:
Kinyalni a pinciját, konyalni a seglyukát, és úg, megbaszni, hogy 2 napig ne tudjon felállni, csak folyamatosan kúrni. Mikor már azért szól, h fejezzem be, mert fizikailag nem bírja.
Csak és kizárólag 60 év feletti nővel:
Kinyalni a pinciját, konyalni a seglyukát, és úg, megbaszni, hogy 2 napig ne tudjon felállni, csak folyamatosan kúrni. Mikor már azért szól, h fejezzem be, mert fizikailag nem bírja.
Egy 60 év feletti szőrös pinájú gilfet akarok szét kefélni.
60 év feletti nővel szeretnék szexelni.
Számomra bármi lehetséges, viszont segglyuk nyalás, mindenképp akarok.
Az egy pozívum, ha kicsit lekező vagy velem mikor nálad vagy nálam vagyunk.
Viszont, szivesen elvinnélek wellness központokba, ahol én dikrálnék... én mondom meg mikor mit veszel fel, mikor hogyan húzod szét a popsidat....
ennek tudatában írjatok! Legyen a jelszó: GilfToHardFuck
Számomra bármi lehetséges, viszont segglyuk nyalás, mindenképp akarok.
Az egy pozívum, ha kicsit lekező vagy velem mikor nálad vagy nálam vagyunk.
Viszont, szivesen elvinnélek wellness központokba, ahol én dikrálnék... én mondom meg mikor mit veszel fel, mikor hogyan húzod szét a popsidat....
ennek tudatában írjatok! Legyen a jelszó: GilfToHardFuck
Szeretnék egy csaj barátot ujbol akivel lehet dumálni összejönni egy kávéra ki lehet beszélni egymás gondjait .
Mond el vágyad a feleségednek, ki tudja, lehet neki is ez a vágya pasival.
Lehet össze hoztok valami hármast négyest
(Ez egy válasz Petergergo90 üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 11:49
Lehet össze hoztok valami hármast négyest

A legnagyobb vágyam hogy a feleségemnek elmondhassam hogy más nőket is kívánok, attól függetlenül hogy én őt nagyon szeretem. Az a nagy vágyam, hogy találjak egy szeretőt akivel ki tudok teljesedni szexuálisan, akár a feleségem tudtával is . Ugyanitt szerető kerestetik!

Párral lenni. Sexy nagymamàval. Párnak akár mindkét fél örömére is. Elhanyagolt hölgyet feleséget hosszú távon sexkapcsolatra.
Ápolt puncit órákig nyalni,élvezésig.
Ezt nagyon szépen megfogalmaztad! Kívánom, hogy sikerüljön.
(Ez egy válasz Petergergo90 üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 11:49

A legnagyobb vágyam hogy a feleségemnek elmondhassam hogy más nőket is kívánok, attól függetlenül hogy én őt nagyon szeretem. Az a nagy vágyam, hogy találjak egy szeretőt akivel ki tudok teljesedni szexuálisan, akár a feleségem tudtával is . Ugyanitt szerető kerestetik!

Szeretném webcamon megnézni hölgy vagy pár arcát, miközben nézik videón, ahogy cumizok egy pasit

Megismertem itt valakit, akit egy autós kaland alkalmával sikerült rendesen meg cu..iztatni. Az a vágyam, hogy ez a hölgy megbocsásson nekem és újra átélhessem azt vele.
Jelenlegi legnagyobb vágyam, hogy lássam újra azt az szőke ISTENNŐT, aki Kaposváron a plázában sétált egy fekete testhez álló fekete leggingsben. Ilyen csodálatos alakot élőben én még nem láttam.
Tabu Fantáziával Titkos dolgokról beszélgetni,
Most is ugyanaz a vágyam, egész éjszaka szexelni szexelni szexelni...