Sziasztok szörös puncit kényeztetnék manapság minden csaj borotválja és még szörös puncihoz nem volt szerencsém.
Nagymellű nő melleit gyúrni egész éjjel!
biszex párral szeretkezni.
Ápolt szép puncit nyalni közben újammal dugni a punciját, míg el nem élvez, ehhez keresnék hölgyet, Bpesten.
Régi álmom szerelmeskedni egy extra méretű, 200 kg feletti nővel. A hatalmas idomok rajongója vagyok.
Nem vagy vele egyedül.
(Ez egy válasz Ada19 üzenetére (2024. 11. 24. vasárnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, nekem is nagy vágyam.
(Ez egy válasz Ada19 üzenetére (2024. 11. 24. vasárnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy perverz zalai párt kényeztetni
Egy hármas szex vagy egy párcserés, ez a vágyam.
Szőrös faszt, szőrös golyót, szőrős segget nyalnék.
Biszex férfi párral szeretkezni mindenki mindenkivel
Biszex férfi párral szeretkezni mindenki mindenkivel
Találni egy biszex nőt vagy pasit pest környékén aki nem kamu, szőrmentes, és nem husi..
)))

Szép női talpat nyalni és a végén ráélvezni...
Zene ital és reggelig csajoskodnék szexi molett hölgy partnerrel...
Vágyom egy idöseb hölgy társaságára akár barátként is.
Adatlapom szerinti kapcsolat. Kb.

Nekem több is van ,jó lenne egy olyan nővel együtt lenni akinek anyira tág a puncija hogy csuklóig belemehessek és igy élvezkedni .
De egy várandós szép kerek kismamával is szeretnék erotikus pillanatokat megélni ...
És végül de nem utolsó sorban ha egy nő úgy cumizna le hogy le is nyeli a végén.Ilyenben még nem volt részem pedig volt már jó néhány partnerem ...
De egy várandós szép kerek kismamával is szeretnék erotikus pillanatokat megélni ...
És végül de nem utolsó sorban ha egy nő úgy cumizna le hogy le is nyeli a végén.Ilyenben még nem volt részem pedig volt már jó néhány partnerem ...
ápolt szép puncit élvezésig nyalni.
Ápolt szép puncit élvezésig nyalni.