Ez nekem is nagy vágyam.
Sajnos a plusz egy főre se tudom rávenni. (Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos a plusz egy főre se tudom rávenni. (Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi hármas egy párral ahol nincsenek tabuk....

A cuckold engem is izgat, de sajnos a feleségem nem szeretne semmi ilyesmit. Ezen kívül a hármas felállás vagy másik párral egymás előtti szex. De ezek is vágyak maradnak. :(
Uhh, ne is mond, régóta keresek már egy párt akikhez igy csatlakozhatnék. Dugás közbe nyalni a hölgy popsiját, punciját, oda nyalni a férjnek is, golyoknak is, aztán a végén CleanUp....
(Ez egy válasz biféle üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 30. csütörtök 05:27

Csiklót puncit nyalni miközben dugják,és néha belekóstolni a brébe is...
Egy biszex orgia lenne a vágyam.

Egy szép nagy formás faszt simogatni élvezettel élvezésig szopni nyalogatni !
Csiklót puncit nyalni miközben dugják,és néha belekóstolni a brébe is...

Talalni vegre egy sexy forro vérű bi lanyt vagy ilyrn tagu part aki sexelni is akar nem csak képeket gyüjt..
Végignézni nejem gangbeng partin
Tetszene ha valaki online szexelne, izgatná, és játszadozna a feleségemmel
Például megismerni egy helyes fekete bőrű férfit

60+ nagymellű nővel sexelni
Gangbang legalább 20 pasival... :P
Egy pár pórázon tartana,miközben szexelnek.A Hölgy punciját kellene előnyalnom,vagy popsiját. Később az arcomon szexelnének. A végén a Hölgy az arcomra ülne,fölöttem létném ahogy a párját leszopja és közben a szájából minden nedv rám csöpögne.Én csak nyalnék és nyalnék.
Egy extrém vékony csajjal együtt lenni régi vágyam .
biszex perverz párral szexelni.
Megismerkedni egy perverz hölggyel.
Megnézném most ahogy párom két idegen férfi farkát kiveri . +1 idegen pasi már megvolt élménybe
Ápolt időseb puncit élvezésig nyalni.
Idősebb potens pasival együtt lenni, illetve glory hole - ban szopni, vagy szabadban, mosdóban

Izgatna idősebb potens pasival lenni, illetve izgalmas lenne vagy glory hole-t kipróbálni, vagy szabadban, mosdóban szexelni.