Gangbang legalább 20 pasival... :P
Egy pár pórázon tartana,miközben szexelnek.A Hölgy punciját kellene előnyalnom,vagy popsiját. Később az arcomon szexelnének. A végén a Hölgy az arcomra ülne,fölöttem létném ahogy a párját leszopja és közben a szájából minden nedv rám csöpögne.Én csak nyalnék és nyalnék.
Egy extrém vékony csajjal együtt lenni régi vágyam .
biszex perverz párral szexelni.
Megismerkedni egy perverz hölggyel.
Megnézném most ahogy párom két idegen férfi farkát kiveri . +1 idegen pasi már megvolt élménybe
Ápolt időseb puncit élvezésig nyalni.
Idősebb potens pasival együtt lenni, illetve glory hole - ban szopni, vagy szabadban, mosdóban

Izgatna idősebb potens pasival lenni, illetve izgalmas lenne vagy glory hole-t kipróbálni, vagy szabadban, mosdóban szexelni.
Gondolom a feleség nem lett még beavatva a dologba...
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2025. 01. 23. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Talállni egy olyan Lányt vagy Nőt aki hajalndó lenne Strap-onnal felavatni.
hmmmm..jó lenne valaki, aki tud hosszabban , élvezhetően fogalmazni, és bujábbnál bujább vágyakról, élményekről levelezni..természetesen én is hosszan, érdekesen írnék..
Közös bulizás után nálam afterezni és a gyengéd masszázstól, a szeretkezésen át a vad kefélésig. Akár hárman gangbanben, de ez már csak rajtatok múlik.

Találni valakit GG-n akivel legalább beszélgetni lehet a vágyainkról, storyainkrol, mindegy a neme és kora vagy beallitottsága

Ne add fel a reményt
Nálunk is így volt nagyon sokáig, aztán egyszer úgy alakult hogy.........
Azóta már sikerült többször is
(Ez egy válasz Penisember üzenetére (2025. 01. 24. péntek 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon szeretnék egy biszex pàr baràtja lenni ahol mindkét felet oràlisan kényeztethetem.
Nyiregyháza és környékén,találni egy párt,a nyalnám a hölgy punciját,miközben a férje dugja.
Az, hogy a párom már nem akar más pasit.
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2025. 01. 23. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi párral lenni / házibarát szinten hosszútávra / mindenki-mindenkivel alapon / perverzió nem akadály …..nyitott vagyok új dolgok kipróbálására is

A csajom is erre gerjed....és utana kinyalna.
(Ez egy válasz angikovi üzenetére (2025. 01. 15. szerda 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 13:06

Látni a páromat ahogyan megdug egy másik, szép, vékony lányt.
Szoktunk erről beszélgetni, viszont az a problémám, hogy nem mindig vágyok erre, sokszor kerekedik felül a féltékenység, vagy egyszerűen nem akkora a libidóm mindig, hogy erre vágyjak, ezért inkább nem hozom fel, mert van olyan eset amikor kifejezetten ódzkodok tőle.
De olykor meg már a gondolattól is bizsereg a puncim, ha eszembe jut, hogy a párom hozzáér egy másik lány nedves puncijához, vagy végig simítja a farkával...
Nem nagyon találok a témában hasonszőrű nő társakat, akik vágynának ilyesmire, és mint mondtam, nálam sem állandó ez... De olyankor jó megélni fejben, egy kicsit kiélni a biszexuális vágyaimat is...
Szoktunk erről beszélgetni, viszont az a problémám, hogy nem mindig vágyok erre, sokszor kerekedik felül a féltékenység, vagy egyszerűen nem akkora a libidóm mindig, hogy erre vágyjak, ezért inkább nem hozom fel, mert van olyan eset amikor kifejezetten ódzkodok tőle.
De olykor meg már a gondolattól is bizsereg a puncim, ha eszembe jut, hogy a párom hozzáér egy másik lány nedves puncijához, vagy végig simítja a farkával...
Nem nagyon találok a témában hasonszőrű nő társakat, akik vágynának ilyesmire, és mint mondtam, nálam sem állandó ez... De olyankor jó megélni fejben, egy kicsit kiélni a biszexuális vágyaimat is...