Egy ázsiai hölggyel együtt lenni, akár cuckold felállásban is, vagy hármasban. Ázsiai fétis lényegében

Terhes kismamát kényeztetni!
Találni itt egy duci, telt nőt vagy egy párt aki vissza is ír !
Megtapasztalni milyen ha egy pasi ér a farkamhoz
Barátnőmet egy kanapén kétoldalról közre fogva a melleit gyúrnánk, meg élvezkednénk rajta egy másik pasival akinek utána kiverné a farkát és megdugnánk egymás után!
Két potens összeszokott
pasi.
pasi.
Sexelni végre

biszex párral szexelni.
Puncit élvezésig nyalni,ez volna a vágyam.
Vágyam hogy hosszan nyalhasak puncit és popsit a nő irányitson.
"Mindenkit meg........ A nőket 2-szer"

Kipróbálni egy belevaló csajjal az Amazon pózt

Ez nekem is nagy vágyam.
Sajnos a plusz egy főre se tudom rávenni. (Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos a plusz egy főre se tudom rávenni. (Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi hármas egy párral ahol nincsenek tabuk....

A cuckold engem is izgat, de sajnos a feleségem nem szeretne semmi ilyesmit. Ezen kívül a hármas felállás vagy másik párral egymás előtti szex. De ezek is vágyak maradnak. :(
Uhh, ne is mond, régóta keresek már egy párt akikhez igy csatlakozhatnék. Dugás közbe nyalni a hölgy popsiját, punciját, oda nyalni a férjnek is, golyoknak is, aztán a végén CleanUp....
(Ez egy válasz biféle üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 30. csütörtök 05:27

Csiklót puncit nyalni miközben dugják,és néha belekóstolni a brébe is...
Egy biszex orgia lenne a vágyam.

Egy szép nagy formás faszt simogatni élvezettel élvezésig szopni nyalogatni !
Csiklót puncit nyalni miközben dugják,és néha belekóstolni a brébe is...

Talalni vegre egy sexy forro vérű bi lanyt vagy ilyrn tagu part aki sexelni is akar nem csak képeket gyüjt..
Végignézni nejem gangbeng partin