Budapesten egy ápolt 50-60 elhanyagolt puncit élvezésig nyalni.
Ránk írhatna egy lány,nő,akinek lenne kedve csatlakozni hozzánk egy laza afteros bulihoz.. akár csak a hölgy örömére..
Fogni és kiverni egy szép vastag hosszú kemény faszt
Ha két farkat foghatnék
Most igazából nincs konkrétum. Egy jó, hosszú finom szexnap… mindegy kivel, kikkel csak szenvedélyes legyen.
Hatalmas mellek közé élvezni hogy csillogjon rajta a spermám...
Szivesen nyalnék puncit és popsit viszonzás nélkül is imádom vágyok rá.
Milking table-s kalandot átélni

Női fehérneműt kedvelő fiút találni minden jóra...
Nekem az a vágyam , hogy néha jol belenyaljak a feleségem popsijaba. Nyelvem tövig toljam a popsiba, tágra nyaljam utána pedig egy kiadós analszex. Nekem az is alap hogy anál közben neha a farkam helyet cseréljen a nyelvemmel. Probálkoztam vele de gyengéden ovatosan , de itthon nem megkapni :( . Másik vágyam hogy zuhanyzás közben mikor nyalom nyugodtam pisáljon egyet. Ettől is írtózik. Ha rajtam van a kannosság, egy nő felizgat rendesen ajkor nekem ezek simán alap. Ott nincsen tabu.
Mostanában az a vágy am: kukkolni egy idősebb párt és nesegíteni nyelvel majd ráspriccelni a hölgytagra ahova szeretné!
Vàg, az van, nem is kevès, de sajnos szerintem vàgy marad.
Egy idősebb hölgyet kényeztetni.Vas v Zala
Házibarát lenni az adatlapom szerint például

Mi imádjuk. Lesz is ilyen kamerás videónk élőben hamarosan.
(Ez egy válasz kitarto20as üzenetére (2025. 04. 01. kedd 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 01. kedd 01:15

Hölgyeket kérdezném.. Ti hogy viszonyultok a kikötözéshez?
Arra gondolok, hogy pl. kezetek és lábatok az ágyhoz bilincselve és úgy kényeztetve nyelvvel, ujjal, játékokkal.
Arra gondolok, hogy pl. kezetek és lábatok az ágyhoz bilincselve és úgy kényeztetve nyelvvel, ujjal, játékokkal.
nagy fenekű ,nagymellű ,telt ,keményhúsú csajt ,jól megdöngetni hátúlról.
Most fot környéke valaki?
Szép puncit élvezésig nyalni.
Vágyok egy nagy kielégülésre.
Párt találni camsexhez. Akár ma is.