Nejemet csábítsa el egy férfi, és rendszeresen dugja.
Mind a kettő sógornőmet nagyon megbaszni!
Találni egy hozzánk hasonló ,vagány és gátlástalan Párt,akikkel rendszeresen összejáthatunk
Most épp egyedül ülök az irodában és arra gondolok, hogy egy kolléganőt szívesen az ölembe ültetnék. ;P
Szeretnék találni egy beválalós csajt akit orálisan kielégithetnék de szerintem reménytelen.
Egy kedves 50+ pár barátjának lenni mindenben!
Én a helyedben kinyalnám az asszonyból az idegen spermát.
(Ez egy válasz Zotyesz85 üzenetére (2025. 05. 21. szerda 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 21. szerda 06:13

Az egyik vágyam teljesült ès azóta is folyamatosan. Az az volt hogy láthassam a páromat egy nagy és vastag farkú pasival aki “rendszeresen” használja a punciját, szájàt stb és én a háttérbe legyek szorítva ilyenkor. Na ezt megkaptam és nagyon élvezem! A másik félig sikerült. Mindig is izgatott hogy pasi használja a számat és addig szopasson ameddig bele nem durran! Tavaly ez is 2x sikerült! Viszont én rendszeresen szeretnék egy pasit aki kb 1-2 hetente kielégítteti a farkát velem. Magyarul a számba ürít és ennyi. Semmit nem kell viszonozni csak engem hasznàlni.
Az egyik vágyam teljesült ès azóta is folyamatosan. Az az volt hogy láthassam a páromat egy nagy és vastag farkú pasival aki “rendszeresen” használja a punciját, szájàt stb és én a háttérbe legyek szorítva ilyenkor. Na ezt megkaptam és nagyon élvezem! A másik félig sikerült. Mindig is izgatott hogy pasi használja a számat és addig szopasson ameddig bele nem durran! Tavaly ez is 2x sikerült! Viszont én rendszeresen szeretnék egy pasit aki kb 1-2 hetente kielégítteti a farkát velem. Magyarul a számba ürít és ennyi. Semmit nem kell viszonozni csak engem hasznàlni.
Vágyom rá hogy egy idegen hölgyet élvezésig kinyaljak.
Eggy igazi smale csajjal lenni cici kukis ha tud ilyet valaki ne tartsa magában régóta szeretném kösz előre is
Ez szimpatikus. Pm?
(Ez egy válasz AddOrgasmUs üzenetére (2025. 05. 17. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 17. szombat 09:04

Megtalálni a nőt aki szivesen ismerkedne esetleg barátság extrákkal kapcsolat is.
Terhes szex izgalmas lenne
Szeretnék egy molett hölgyet megmaszirozni akár viszonzás nélkül is.
Találni egy valós párt akihez csatlakozhatok és komolyan is gondolja... (Nem könnyű itt sem)
Vaaaagy rávenni a párom egy hármasra bár ennek még így is sokkal kisebb az esélye
Vaaaagy rávenni a párom egy hármasra bár ennek még így is sokkal kisebb az esélye
Jó lenne ,ha a feleségemet elcsábitaná egy 60 körüli pasi és szexelnének egy nagyot kedvük szerint ,én meg kukkolhatnám a feleségem tudta nélkül!
Budapesten ápolt pinát élvezésig nyalni.
Egy belevaló Nőt talállni aki a Strap-on jával felavatná a szűz hátsómat.Felhúzna rá mint egy Nőt és úgy meg dugna vele,hogy egyfolytában remegnék az élvezettől.Hanyat fekve pedig beleültetne a műfarkába és meglovagoltatna rajta.Ha valóra vállna az számomra egy csoda lenne.
Felmenni valakihez/valakikhez előre megbeszélve ismeretlenül, símaszkban ahol ugyanígy várnak. Levetkőzök teljesen csak a maszk marad és masztizok egy nagyot majd miután elmentem, elmegyek

Hölgyet találni kölcsönös örömökre a végén a szájába élveznék.
Vas v Zala
Vas v Zala
Talán az egyik topicba beteszem, kíváncsi lennék, mást is így felizgat-e.
(Ez egy válasz boy_2018 üzenetére (2025. 05. 17. szombat 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)