Hasonlóképp én is! :-(
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Még tavasszal egy swingerbulin egy már régóta ismetős hölgy kezdett el csábítgatni minket akivel még sosem szexeltünk. Ő egy 40 plusszos hölgy aki bizony teljesen át volt szabva, nagy szilikon cici, feltöltött száj, a hasa is plasztikázni volt, szóval minden. Mégis izgató volt milyen lehet. Feleségemnek amúgy természetes gyönyörű nagy mellei vannak de igen a kíváncsiság
szerencsére biszex volt így kezdetben hármasban játszottunk. Csalódást nem éreztem, kemény cici ami fekve is hetyén áll, nem törődtek a mű hatással, jól éreztük magunkat. Mivel bulinután ott aludtunk és egyik oldalamon ő feküdt hajnalban még játszottam vele. Jó élmény volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 08:49
szerencsére biszex volt így kezdetben hármasban játszottunk. Csalódást nem éreztem, kemény cici ami fekve is hetyén áll, nem törődtek a mű hatással, jól éreztük magunkat. Mivel bulinután ott aludtunk és egyik oldalamon ő feküdt hajnalban még játszottam vele. Jó élmény volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4770489)
Egy szép nagy szilikon cicit megérinteni, megmarkolászni..Kíváncsi vagyok milyen érzés illetve milyen hatást vált ki. A másik pedig egy feltöltött ajkú hölgy orálja lenne..
A nagy mell okes de a szaj az semmi extra.
Egy szép nagy szilikon cicit megérinteni, megmarkolászni..Kíváncsi vagyok milyen érzés illetve milyen hatást vált ki. A másik pedig egy feltöltött ajkú hölgy orálja lenne..
Nekem megvolt és hatalmas csalódás volt.
Egy gyönyörű lábfejet kényeztetni, csókolni, nyaldosni.
Na most a nejemnek pont ilyen, egy ideje nem szedte és baromira élvezem. Például tegnap este is így kényeztettem szájjal
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2025. 05. 27. kedd 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2025. 05. 27. kedd 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szőrös puncit kényeztetni
huu ez jóóó
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Eldugott helyen masztizni egy 40 feletti milf-el vagy csak kiverni előtte ...
Velencei tó környéke!
Velencei tó környéke!
Elhanyagolt 50-60 pinát rendszeresen ki nyalni Bp.
Nejemet csábítsa el egy férfi, és rendszeresen dugja.
Mind a kettő sógornőmet nagyon megbaszni!
Találni egy hozzánk hasonló ,vagány és gátlástalan Párt,akikkel rendszeresen összejáthatunk
Most épp egyedül ülök az irodában és arra gondolok, hogy egy kolléganőt szívesen az ölembe ültetnék. ;P
Szeretnék találni egy beválalós csajt akit orálisan kielégithetnék de szerintem reménytelen.
Egy kedves 50+ pár barátjának lenni mindenben!
Én a helyedben kinyalnám az asszonyból az idegen spermát.
(Ez egy válasz Zotyesz85 üzenetére (2025. 05. 21. szerda 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 21. szerda 06:13
Az egyik vágyam teljesült ès azóta is folyamatosan. Az az volt hogy láthassam a páromat egy nagy és vastag farkú pasival aki “rendszeresen” használja a punciját, szájàt stb és én a háttérbe legyek szorítva ilyenkor. Na ezt megkaptam és nagyon élvezem! A másik félig sikerült. Mindig is izgatott hogy pasi használja a számat és addig szopasson ameddig bele nem durran! Tavaly ez is 2x sikerült! Viszont én rendszeresen szeretnék egy pasit aki kb 1-2 hetente kielégítteti a farkát velem. Magyarul a számba ürít és ennyi. Semmit nem kell viszonozni csak engem hasznàlni.
Az egyik vágyam teljesült ès azóta is folyamatosan. Az az volt hogy láthassam a páromat egy nagy és vastag farkú pasival aki “rendszeresen” használja a punciját, szájàt stb és én a háttérbe legyek szorítva ilyenkor. Na ezt megkaptam és nagyon élvezem! A másik félig sikerült. Mindig is izgatott hogy pasi használja a számat és addig szopasson ameddig bele nem durran! Tavaly ez is 2x sikerült! Viszont én rendszeresen szeretnék egy pasit aki kb 1-2 hetente kielégítteti a farkát velem. Magyarul a számba ürít és ennyi. Semmit nem kell viszonozni csak engem hasznàlni.
Vágyom rá hogy egy idegen hölgyet élvezésig kinyaljak.

vazelinator

kini80
Morgan Moon