Ő is szeretné?
(Ez egy válasz Kommegye22 üzenetére (2025. 06. 27. péntek 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 14:43

Jó lenne ha valaki járna hozzánk és páromat rendszeresen kezelgetné nekem meg néznem kellene, esetleg közben subként kezelnének.
Együtt nyaralunk a mennyünkel.
Szokta mondani hogy hétvégente barátokhoz mennek. De amikor vissza jönnek mindig nagy karikás szemekkel látom.
Gondolom milyen buli lehet.
Arra gondoltam ha egyszer lesz rá mód elmondom neki hogy anno az ex barátnőm is szervezet nekem bulit de az egy kicsit más volt.
Konkrétan Gang-Bang buli volt, kíváncsi volnék a mennyem arcára.
Bele vörösödne e.
Egyébként egy vékony alkatú nő max 50kg.
Formás kerek popsival.
A combját között át lehet látni annyira vékony.
Arra vágyom hogy jól meg szopasam a száját és utána szét dugjam a kis punciját.
Rá nézek mindig a dugás jár a fejemben.
Szokta mondani hogy hétvégente barátokhoz mennek. De amikor vissza jönnek mindig nagy karikás szemekkel látom.
Gondolom milyen buli lehet.
Arra gondoltam ha egyszer lesz rá mód elmondom neki hogy anno az ex barátnőm is szervezet nekem bulit de az egy kicsit más volt.
Konkrétan Gang-Bang buli volt, kíváncsi volnék a mennyem arcára.
Bele vörösödne e.
Egyébként egy vékony alkatú nő max 50kg.
Formás kerek popsival.
A combját között át lehet látni annyira vékony.
Arra vágyom hogy jól meg szopasam a száját és utána szét dugjam a kis punciját.
Rá nézek mindig a dugás jár a fejemben.
Jó lenne ha valaki járna hozzánk és páromat rendszeresen kezelgetné nekem meg néznem kellene, esetleg közben subként kezelnének.
Most perpillanat az, hogy lássam ahogy az asszony beleül egy farokba.
Szia!
Nekem is ilyen gondolatom van. (Ez egy válasz Vanfran üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 23. hétfő 15:24
Nekem is ilyen gondolatom van. (Ez egy válasz Vanfran üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Nézni egy párt, akik előttem szexelnek, közben én maszturbálok. Most ez mozgatja a fantáziám, milyen lehet.
Melegként mindig is az volt a vágyam, hogy két heteró, házas szexi apuka jól megkezeljen. Szeretem a husisabb, edzettebb testet, vastag farokkal, ez minden vágyam, de még nem jött össze.
Meg mindig egy jó cuckold vagy egy négyes… vagy pasival maszti plusz ez-az

Sziasztok. Találni egy normális,hölgyet,párt. Nem vagyok egy főnyeremény,de tombolán is kisorsolnak mindent.

Jelenlegi vágyam: hátradőlni a kanapén, valaki szép lassan lehúzná a ruhám és amíg ki nem végez ki sem venné a szájából a farkam

Vicces. Sokan írnak a vágyaikról. Ezt-azt keresik, nagyon vágynak rá. Az adatlapjukon pedig kategórikusan kizárják azt, amit itt a fórumon keresnek. Ja és persze azt is közlik, hogy elegük van a sok kamus profilból. És ez tényleg szinte minden harmadik bejegyzésre igaz. Vicces.
Vágyam találni egy elhanyagolt felesèget vagy anyukát akivel èlvezhetnènk az èletet.
Bukkake bulin smárolni a hölggyel
Egy vagy kettő óriási fekete faszt együtt szopni egy nővel és smárolni a spermaval a szánkban
Olyan parkoló autóst (ffi/nő) meglesni és besegíteni, aki épp magát kényezteti. Este bringával tekeregve meglátni és részt venni egy ilyen szituációban. Ez régóta mozog a fejemben, de még nem volt rá alkalom.
Végre találni egy igazán nagy pinájú, értem alatta a feltűnően fejlett kis szeméremajkakat azt a salátás, leffentyűs pinát, vagy/és nagy csiklójú nőt. Szerintem ilyen nincs is a Magyar nők között.
Nézni egy párt, akik előttem szexelnek, közben én maszturbálok. Most ez mozgatja a fantáziám, milyen lehet.
Újra két szexi lánnyal hármasban
képeket és videókat cserélgetnék

Megkötözni aktuális partnerem, durván oráloztatni, majd...
Bisex fiú vagyok. Olyan fiút szeretnék aki más fiúkkal
Baszat
Baszat