Sziasztok! Olyan part vagy ferfit tanalni akinél helyben lehetnénk es párom kurvalkodna es a ház kurvája lehetne!!
Nézni ahogy egy pár kefél. Természetesen meztelenül és ők is tudnák hogy nézem őket és ha a feleség kéri akkor beszálok én is.
Bpesten ápolt nőt alaposan ki nyalni.
Aktív vagy uni férfi tagú párt találni a környéken.
Privatba meg írjuk
Vàgyunkat el mondjuk ha ránk írsz.
Csajok irjatok.
Csajok irjatok.
Vàgyunkat el mondjuk ha ránk irsz
Egy orál kedvelő idegen nő rám írna ,találkoznánk és leápolná a farkam .Autó-lakás bárhol. Persze én is kényeztetném ahogy szeretné.

Egy kedves Hölgy bugyijába vagy zoknijába masztizni

Vágyam hogy felvegyek egy stoppolos párost az utszélén és még elviszem öket adig a hátsó ülésen szexeljenek.
Egy olyan nőt dugni,akibe már előttem legalább hárman beleèlveztek.
Szívesen végig nézném egy pár szeretkezését. Nem nagy vágy, de jó lenne megélni.

50-60+os hölgyeknek lennék házibarát, ez az en vágyam. 14. kerület előny

Vágyok rá hogy orálisan kielégicsenek.

Egy orál kedvelő idegen nő rám írna ,találkoznánk és leápolná a farkam .Autó-lakás bárhol. Persze én is kényeztetném ahogy szeretné.

(fiatal srácot (18+) szopatnék
Egy olyan párral találkozni akik együtt leszopnának

Szeretném nézni, amint behatolnak a feleségem szűk puncijába, mert én már sajnos nem tudok. Elsősorban hölgyek tanácsát kérem, hogyerre hogy vegyem rá nem fiatal feleségem. Ismeri a vágyamat, de eddig még nem mondott igent, pedig tudom, hogy vágyna arra, hogy jól megdugják. Eddig még csak velem volt. Van javaslatok?
Párosunk hölgytagjának találni egy masszőrhölgyet.. Aki legfőképp az erogén zónákat venné célba..