Egy párt nézni, miközben szexel.
Hétvégén napközbe Bp-i párral találkoznék.Enyhe bi játékkal fűszerezett hármas élvezethez!
Egy idegen orál kedvelő nő rám írna ,találkoznánk és leápolná a farkam .Autó-lakás bárhol. Persze én is kényeztetném ahogy szeretné. finom Nyelvpiercing már csak állom lenne
Szeretném ha egy igazán nagy farkú ferfi a párom előt baszna meg .
Nagyon szeretnék már ,egy szép farkat szopni. Akár töbször is,látni is szeretem ha kitör belőled a sperma, és a számba is szeretem ha spriccel a forró geci. Helyem sajnos nincs
Most alvó nejemre valakivel közössen kiverni rá
Amire vágyom és amit keresnék az elkövetkező időszakban...Szép nagy szilikon cicit megérinteni, megmarkolászni..Kíváncsi vagyok milyen érzés illetve milyen hatást vált ki. A másik pedig egy feltöltött ajkú hölgy orálja lenne..
Ráélvezni valaki boxeralsójára

Egy idegen orál kedvelő nő rám írna ,találkoznánk és leápolná a farkam .Autó-lakás bárhol. Persze én is kényeztetném ahogy szeretné. finom Nyelvpiercing már csak állom lenne
Vágyok rá hogy kiverje egy idegen a farkam.
Egy nagy méretű kemény farkat találni amellyel elvernék a számat és az arcomat is, majd a nyelvemmel körözni a makkon, és úgy szopni a makkot, hogy a szám széle pattogjon a makk alján, annyira jól esne.
Milyen idegen? Idegen nő vagy idegen pasi?
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2025. 08. 02. szombat 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Hasonló a vágyam, én arra vágyom hogy a feleségem egy igazán nagy farkú pasi bassza meg előttem. Velem.
(Ez egy válasz Párban párt11 üzenetére (2025. 08. 01. péntek 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 16:17

Szeretném ha egy igazán nagy farkú ferfi a párom előt baszna meg .
Találni egy igazi nimfomániás szeretőt aki imádja a creampie szexet, csinos és nagyon impulzív.
két pasival lenni, egy farok a fenekemben, egy farok a puncimban

(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 02. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 02. szombat 19:01

két pasival lenni, egy farok a fenekemben, egy farok a puncimban

Sziasztok!
Mi a párommal párt keresünk párcserére, de sajnos nem jártunk sikerrel eddig :(
Mi a párommal párt keresünk párcserére, de sajnos nem jártunk sikerrel eddig :(
Vágyom rá hogy egy idösebb hölgyet orálisan kényeztesek sokáig és ö parancsoljon mikor mit csináljak.
Bi élmények párban vagy páratlanul
))

Bpesten ápolt puncit élvezésig ki nyalni.