Bpesten ápolt puncit élvezésig ki nyalni.
Bi élmények párban vagy páratlanul
))

Vágyom rá hogy egy idösebb hölgyet orálisan kényeztesek sokáig és ö parancsoljon mikor mit csináljak.
Sziasztok!
Mi a párommal párt keresünk párcserére, de sajnos nem jártunk sikerrel eddig :(
Mi a párommal párt keresünk párcserére, de sajnos nem jártunk sikerrel eddig :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 02. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 02. szombat 19:01
Törölt felhasználó (4772631)
VIP

két pasival lenni, egy farok a fenekemben, egy farok a puncimban

két pasival lenni, egy farok a fenekemben, egy farok a puncimban

Találni egy igazi nimfomániás szeretőt aki imádja a creampie szexet, csinos és nagyon impulzív.
Hasonló a vágyam, én arra vágyom hogy a feleségem egy igazán nagy farkú pasi bassza meg előttem. Velem.
(Ez egy válasz Párban párt11 üzenetére (2025. 08. 01. péntek 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 16:17

Szeretném ha egy igazán nagy farkú ferfi a párom előt baszna meg .
Milyen idegen? Idegen nő vagy idegen pasi?
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2025. 08. 02. szombat 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy nagy méretű kemény farkat találni amellyel elvernék a számat és az arcomat is, majd a nyelvemmel körözni a makkon, és úgy szopni a makkot, hogy a szám széle pattogjon a makk alján, annyira jól esne.
Vágyok rá hogy kiverje egy idegen a farkam.
Ráélvezni valaki boxeralsójára
Amire vágyom és amit keresnék az elkövetkező időszakban...Szép nagy szilikon cicit megérinteni, megmarkolászni..Kíváncsi vagyok milyen érzés illetve milyen hatást vált ki. A másik pedig egy feltöltött ajkú hölgy orálja lenne..
Most alvó nejemre valakivel közössen kiverni rá
Nagyon szeretnék már ,egy szép farkat szopni. Akár töbször is,látni is szeretem ha kitör belőled a sperma, és a számba is szeretem ha spriccel a forró geci. Helyem sajnos nincs
Szeretném ha egy igazán nagy farkú ferfi a párom előt baszna meg .
Hétvégén napközbe Bp-i párral találkoznék.Enyhe bi játékkal fűszerezett hármas élvezethez!
Egy párt nézni, miközben szexel.
Autóban vagy szabadban valaki mellére élvezni most
Egy szimpi párt találni,esetleg egy hazibaraátot hosszútávra.