Egy párt találni ahol a hölgyet masszírozhatnám,nyalhatnám ujjazhatnám élvezésig.Aztán nézném ahogy szexelnek és kiverném közben.
Újra átélni,hogy 3 aktív egymás után kétszer mindenki belém élvezett,másnap is spermás volt popsim.
Balatonál kinyalni egy nőt élvezésig.
Szeretnék egy teltebb nőt nyalni a párja jelenlétében vagy tudtával.
Újra egy izgalmas 3as egy izgalmas párral.
beülni egy kocsiba ahova nem látnak be, majd egy kis puncisimi, faszverés után beleülni
Találni egy formás mellű nőt vagy házaspárt a hölgy örömére
Egy jó gangbang creampie- t kipróbálnék.
Sziasztok!Egy igényes, tiszta puncit élvezésig nyalni. Erre vágyom most.
bocs a duplikációért a net carakodik
Én szingliként ,egy olyan nőre ,párra aki ,akik szeretik ha kinyalják a hölgy minden nyílását .S azt is ha bele élveznek mindegyikbe!
Akár játszhatok is a farkammal, a popsimmal belehelyezve nem durva dolgokat.
Én szingliként ,egy olyan nőre ,párra aki ,akik szeretik ha kinyalják a hölgy minden nyílását .S azt is ha bele élveznek mindegyikbe!
Hogy mire is vágynánk? Egy olyan Párra lelni,ahol a Hölgytag orgazmusig nyalja a Páromat,míg mi a Férfitaggal közösen szopatjuk
Bpesten elhanyagolt ápolt puncit élvezésig kinyalni.
Rettenetesen kemény a farkam....
Férje beleélvezése után kinyalni egy feleséget.
1-2-3 lány, aki párosunk férfijével előttem nagyot kefél. Ha felizgat, én is beszállok
Párt találni Balatonföldvár közelében hosszabb kapcsolatra.
Egy orál kedvelő nő (nyelvpiercing állom lenne) lerendezné a farkam.Vagy szép formás mellek közt elélvezni.
Egy normàlis pàrt talàlni akik elsőre a pàrcserès oràlcserès szexet rèszesìtik előnyben.Ès mernek is talàlkozni.