Jó lenne végre találni egy közeli megfelelő partnert...
Találni egy olyan NŐT aki képben van a prosztatamasszázzsal kapcsolatban és aki egy kiadós szex után úgy juttatna a csúcsra… persze mindezt nem egyoldalúan hanem előtte én is élvezetig nyalnám és dugnám…
Hatalmas csöcsöket gyúrnék egész nap!
Egy szép nagy popsit nyelvel kényeztetni.
Allando kapcsolatra, idősebb hölggyel ismerkednék. Ez lenne a vágyam

Egy orál kedvelő nő (nyelvpiercing állom lenne) lerendezné a farkam.Vagy szép formás mellek közt elélvezni.
Szőrös pinájú Csinos nőt lányt nézném ahogy levetkőzik előttem! Nagyon szőrösre vágyok kiverném rá!
Én egy női szájat szétkefélném majd ráültetném a számra és nyelvel basznám
Sziasztok. Mi szeretnénk egy olyan bi párt találni ahol a hölgy tag 60+ a férfi tag pedig jóval fiatalabb. Imádjuk az idősebb nőket és a fiatal fiúkat.
Azt én is kipróbálnám....
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 21. csütörtök 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 21. csütörtök 19:03
Törölt felhasználó (4790867)
VIP

Anyatejjel rendelkező hölgyet szopni. Imádnám.
Tetszik az ötlet
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 14:24

beülni egy kocsiba ahova nem látnak be, majd egy kis puncisimi, faszverés után beleülni
Szia tetszik az ötlet
(Ez egy válasz Okossrác üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Anyatejjel rendelkező hölgyet szopni. Imádnám.
Nagy,lógó mellű,combos,segges kúrvára vágyom.Sajnos ilyen nincs.
Hol itt a probléma biztosan talàlsz pàrt csak akkard is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 21. csütörtök 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 21. csütörtök 15:56
Törölt felhasználó (4785896)

A legnagyobb vágyam, hogy egy pár közösen kényeztessék a párom, és én végignézzem!!!
A legnagyobb vágyam, hogy egy pár közösen kényeztessék a párom, és én végignézzem!!!
Egy hozzánk hasonló Párral érzéki négyesben szexelni ma vagy holnap este......
Nógrádban találni egy hölgy szeretőt
Vágyunk rá, hogy egy fiatal, csinos lánnyal édeshármas élmenyünk legyen. Akár rövidebb, akár hosszabb távra
Vágyok rá hogy ugy nyaljak puncit hogy közben valaki keféli.