Látni megint anyóst hófehèr fölsőben, melltartó nèlkül
Én pàrral szeretnék lenni . Először csak nézne a férfi. Utàna ő is beszàlna .
Jó lenne végre találni egy közeli megfelelő partnert...
Találni egy olyan NŐT aki képben van a prosztatamasszázzsal kapcsolatban és aki egy kiadós szex után úgy juttatna a csúcsra… persze mindezt nem egyoldalúan hanem előtte én is élvezetig nyalnám és dugnám…
Hatalmas csöcsöket gyúrnék egész nap!
Egy szép nagy popsit nyelvel kényeztetni.
Allando kapcsolatra, idősebb hölggyel ismerkednék. Ez lenne a vágyam

Egy orál kedvelő nő (nyelvpiercing állom lenne) lerendezné a farkam.Vagy szép formás mellek közt elélvezni.
Szőrös pinájú Csinos nőt lányt nézném ahogy levetkőzik előttem! Nagyon szőrösre vágyok kiverném rá!
Én egy női szájat szétkefélném majd ráültetném a számra és nyelvel basznám
Sziasztok. Mi szeretnénk egy olyan bi párt találni ahol a hölgy tag 60+ a férfi tag pedig jóval fiatalabb. Imádjuk az idősebb nőket és a fiatal fiúkat.
Azt én is kipróbálnám....
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 21. csütörtök 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 21. csütörtök 19:03
Törölt felhasználó (4790867)
VIP

Anyatejjel rendelkező hölgyet szopni. Imádnám.
Tetszik az ötlet
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 14:24

beülni egy kocsiba ahova nem látnak be, majd egy kis puncisimi, faszverés után beleülni
Szia tetszik az ötlet
(Ez egy válasz Okossrác üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Anyatejjel rendelkező hölgyet szopni. Imádnám.
Nagy,lógó mellű,combos,segges kúrvára vágyom.Sajnos ilyen nincs.
Hol itt a probléma biztosan talàlsz pàrt csak akkard is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 21. csütörtök 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 21. csütörtök 15:56
Törölt felhasználó (4785896)

A legnagyobb vágyam, hogy egy pár közösen kényeztessék a párom, és én végignézzem!!!
A legnagyobb vágyam, hogy egy pár közösen kényeztessék a párom, és én végignézzem!!!
Egy hozzánk hasonló Párral érzéki négyesben szexelni ma vagy holnap este......
Nógrádban találni egy hölgy szeretőt