Teli élvezni egy nő összes nyílását
(a nagy hármast)

(a nagy hármast)
Az egyik vágyam az hogy valaki tövig szopja a farkam miközben teljesen elélvezek. A másik hogy egy popsit kedvemre dughassak mintha csak punci lenne.
Idős hőlgyet szeretnék dugni,nyalni hmm 60+ popsikát is nyalnám!
Hinta+4 pasi
Vágyok rá hogy egy idösebb párt felvegyek kocsival és azok utazás közben huncutkodnának.
Heteró pasiként,a párom kikötözne,és egy aktív meleg pasival megdugatna.
Lenne olyan wellness hotel ahol van erre lehetőség??
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2025. 09. 26. péntek 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap elcsábitsa valaki a szaunában vagy a medencében
Bocs, de akkor miért nem párként vagytok fent?! Senki nem fogja egy pasi gondolatait kitalálni ha egyedüli férfiként van fent.
(Ez egy válasz Zotyesz85 üzenetére (2025. 09. 25. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 25. csütörtök 20:51

Nagy vágyam a párommal közösen egy pasit szájjal kielégíteni és a végén a párom a számba élveztesse a pasit
Vágyom rá hogy egy szer egy kedves hölggyel, párral ki próbálni a pisi szexet.
Na akkor nagyonis szerencsés vagy, én meg irigy

Szerencsém van, én rendszeresen összejárok egy ilyen párral!!
(Ez egy válasz Sopianae01 üzenetére (2025. 09. 26. péntek 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszonzás nélkül kinyalni egy puncit.. Ahol a hölgy a számra ülne,és kényszernyalatna.. a popsi isem lenne kihagyva.. és ha a végén lenne egy aranyzuhany,na az lenne a korona..
Akár úgy is!
(Ez egy válasz Mámor6o üzenetére (2025. 09. 25. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Az nekem is vágyam,szívesen kipróbálnám
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2025. 09. 25. csütörtök 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Vágyom látni azt, ahogy a feleségem egy idegen férfival a simogatástól-vetkőzéstől a szexig-orgazmusig eljut.
Intim masszírozás közben??
Nagy vágyam a párommal közösen egy pasit szájjal kielégíteni és a végén a párom a számba élveztesse a pasit
biszex párral szexelni
Szeretnék már találni egy lpártahol hölgyet ketten vagy akár többen elégítenénk ki.