En nagy vágyam kipróbálni több férfival ...es engedném,hogy tele élvezzenek ha vonzó ez számukra egymas után...
Barátom 60+feleségével titkos viszonyt kiépíteni.
Vágyok rá mostanában hogy egy gecis puncit kinyaljak.
De finom lenne.
Barátnőmet többen kényeztetni (4en-5en), órákon keresztül, kedve szerint.
Én is.... de inkább rácuppanni, és szívni-nyalni amig csak lehet...!
(Ez egy válasz underarmour üzenetére (2025. 10. 04. szombat 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 04. szombat 08:46

Beszélgetni, ismerkedni egy igazán nagy csiklójú és vagy nagy kisajkú nővel
Beszélgetni, ismerkedni egy igazán nagy csiklójú és vagy nagy kisajkú nővel
Nem rossz

A hölgy lovagol az arcomon miközben a farkammal a férje vagy a barátnője foglalkozik
Megismerkedni egy 50+os hölgyel vagy párral a hölgyet élvezésig kinyalni.
Szeretnék beszélgetni, ismerkedni egy igazán nagy csiklójú és vagy nagy kisajkú nővel.
Jó lenne az, ha a feleségem rábólintana arra, hogy az elmúlt húsz év bőséges fotó-terméséből felrakjak ide, vagy más erotikus oldalakra.
80+ os,tabumentes nőt megismerni.
Bpesten 50-60 as ápolt elhanyagolt nő punciját élvezésig ki nyalni.
Szia ! Igen és nagyon is szeretjük
(Ez egy válasz fly_25 üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 29. hétfő 13:11

Van egy vágyam, illetve nem is vágyam, mert szoktuk csinálni. Szeretek női szerű fehérneműben szeretkezni a párommal miközben rajta stapon van. Kicsit olyan travi-travi felállásban. Más szokott ilyet?
Van egy vágyam, illetve nem is vágyam, mert szoktuk csinálni. Szeretek női szerű fehérneműben szeretkezni a párommal miközben rajta stapon van. Kicsit olyan travi-travi felállásban. Más szokott ilyet?
Egy 5x-es párnál, amikor apu elkezdi anyut kényeztetni, majd valahogy kezd elmenni az ereje, de anyun látszik, hogy szeretné még - na akkor szépen, gyengéden megközelíteni őket és besegíteni apunak anyuci örömére - kizárólag hetero alapon . . .

Szeretnénk egy velőtrázót szexelni hámasban-négyesben. Imádjuk a látványt,ahogy a Párunk egy másik Férfival -Nővel önfeledten, gátlástalanul kefél
Nem új, leírtam már erre az oldalra: csókolózni, miközben szopják a farkamat.
Találni egy barátnőt, akivel cuckold jellegű kapcsolatban lehetnénk, vagy csak valakit aki megalázna a méretem miatt.